Arhiv novic 24.03.2016

NK Roltek Dob z zmago do finala pokala MNZ Ljubljana

Domžalec 24.03.2016
Polfinalni obračun v Športnem parku Dob pri Domžalah za Pokal Medobčinske nogometne zveze (MNZ) LJUBLJANA med domačim NK Roltek Dob in gostujočo ekipo NK Arne Tabor je ‪prinesel odgovor, kdo bo prvi finalist tega tekmovanja v letošnji sezoni, ki… »

Občina Domžale med finalisti projekta Zlati kamen 2016 – “od slamnikov k inovativnim tehnologijam”

Domžalec 24.03.2016
Občina Domžale je bila letos izbrana kot ena izmed treh finalistk v osrednji in jugovzhodni Sloveniji za nagrado Zlati kamen. Slednji je sistem za spodbujanje in spremljanje razvoja na ravni lokalne samouprave ter meri na tisto, čemur so lokalne… »

Iščete službo? Sanjska služba pastirja v Eko resortu pod Veliko planino čaka na vas!

Domžalec 24.03.2016
Dream job in Eco resort beneath Velika planina Looking for a dream job?Join our team and become a shepherd in Eco resort beneath Velika planina, Slovenia!SHARE this video and do the first step toward getting the best job in the world! It’s a job for 10… »

Derbi na velikonočno soboto: Vir – Roltek Dob B

Domžalec 24.03.2016
Članska ekipa NK Vir, ki po jesenskem delu prvenstva na 5. mestu lestvice za vodilno ekipo Doba zaostaja za 6 točk, se bo na velikonočno soboto poskušala približati vrhu MNZ lige. Varovanci trenerja Boruta Janže so v osmih srečanjih jesenskega dela… »

Namesto, da bi trla orehe za velikonočno potico, sta raje kradla gorivo

Domžalec 24.03.2016
Nepridipravi ne poznajo počitka in tudi ne idej za nezakonito pridobivanje takšnih ali drugačnih dobrin, jim ne zmanjka. Danes ponoči okrog 2. ure so domžalski policisti opazili dve osebi, da iz parkiranega tovornjaka pretakata gorivo. Seveda se je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem