Arhiv novic 31.03.2016

Oborožen rop v Tuševi trgovini na Viru: S pištolo zagrozil prodajalki, nato zbežal neznano kam

Domžalec 31.03.2016
Nepridipravi za svoja nečedna dejana v zadnjem času izbirajo vse po vrsti. Tokrat je bila s strani neznanega storilca na udaru trgovina Tuš na Viru pri Domžalah. Neznan oborožen moški je vstopil v trgovino in pištolo zagrozil prodajalki ter od nje… »

Aprilsko dogajanje ob občinskem prazniku

Domžalec 31.03.2016
Marec se zaključuje in z veselim korakom smo že vstopili v pomlad. Prihaja april in z njim rojstni dan naše občine. Ob občinskem prazniku bodo potekale številne prireditve, ki bodo obenem tudi priložnost, da se srečamo, družimo in prijetno… »

Pravljice za odrasle: Mlinček, mlinček, zmelji mi!

Domžalec 31.03.2016
Knjižnica Domžale je bila v sredo, 30. marca 3016, pravljično obarvana in to ponovno za odrasle. Mirjam Slanovec je tako kot vedno na njen edinstven način spravim občutkom ter mimiko prebrala avstrijsko pravljico z naslovom "Mlinček, mlinček… »

Ker je imel lastnik stanovanja v SPB-1 težave z najemnikom so poklicni gasilci ob prisotnosti policistov odpirali vrata

Domžalec 31.03.2016
Poklicni gasilci CPV Domžale ne posredujejo samo na požarih, v prometnih nesrečah in pri oskrbi poškodovanih oseb ali pri protipožarnem varovanju pri raznih delih v večjih tovarnah, temveč tudi večkrat pomagajo reševalcem pri prenosu obolelih… »

AtransTrek – pustolovsko pohodniški dogodek za ljubitelje narave tokrat v Lukovici

Domžalec 31.03.2016
Športno društvo Atrans s Trojan bo v soboto, 9. aprila 2016, drugič zapored organiziralo športni dogodek za vse tiste, ki uživate v naravi in v sebi skrivate tudi kanček pustolovskega duha. AtransTrek bo tokrat obiskal Lukovico, rojstni kraj znanega… »

Domžalski šampion Marjan Bolhar prejel povabilo na ameriško odprto prvenstvo WAKO North Las Vegas

Domžalec 31.03.2016
Odličen domžalski kickboxer Marjan Bolhar iz Kluba borilnih veščin Domžale, ki je v svoji bogati športni karieri, kljub številnim poškodbam, odrekanju in trdemu treningu dosegel marsikaj, o čemer navadni smrtniki lahko samo sanjamo, je danes… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem