Arhiv novic 06.04.2016

Podobe v lesu

Domžalec 06.04.2016
V Knjižnici Domžale je bilo v ponedeljek, 4. aprila 2016, odprtje razstave rezbarja Janeza Žana Jarca iz Prevoj, člana skupine rezbarjev, ki deluje v okviru Turističnega društva Trzin pod vodstvom Marijana Vodnika, ki je tudi nagovoril vse navzoče… »

B ekipa NK Roltek Dob »stresla jezo« nad Mengšani!

Domžalec 06.04.2016
Člani B ekipe "Modrih" iz Doba so v 11. krogu Lige Medobčinske nogometne zveze (Mnz) Ljubljana doma gostili in deklasirali Mengšane! Poraz z minimalnih 0:1 na gostovanju pri sosedih Virjanih v prejšnjem krogu 5. SNL je bil več, kot očitno razlog za… »

Razstava slik Bince Lomšek v Ljubljani

Domžalec 06.04.2016
Da bi pomlad starejšim še polepšala, je članica Likovnega društva Mengeš Binca Lomšek obesila svoje slike v Domu starejših občanov Ljubljana Moste-Polje, Ob sotočju 2. S svojo pisano paleto barvitih slik je popestrila in osvežila pomladansko… »

Policisti prijeli storilca velikih tatvin iz stanovanjskih hiš, ko je plezal (bežal) po žlebu!

Domžalec 06.04.2016
Na območju Policijske postaje Kamnik so policisti v mesecu marcu obravnavali več primerov drznih tatvin iz stanovanjskih hiš, kjer je storilec dejanje izvršil v času, ko so bili stanovalci doma. Z zbiranjem obvestil in intenzivno kriminalistično… »

Gremo v akcijo: Išče se zelo luštno dekle meseca aprila

Domžalec 06.04.2016
Lani oktobra smo na našem portalu začeli z novo rubriko, ki smo jo poimenovali »ZELO LUŠTNO DEKLE IZ DOMŽAL IN OKOLICE.« Laskavi naziv si je takrat prislužila Tamara Kaker, ki je za nagrado dobila originalne fotografije s photoshutinga, ki je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem