Arhiv novic 22.04.2016

Že tretjič ta teden: Tokrat gorel zabojnik pred staro OŠ Rodica v Spodnjih Jaršah

Domžalec 22.04.2016
Minulo noč se je nekdo ponovno igral z ognjem. Posledica te igre pa je bila, da je pogorel komunalni zabojnik pred staro Osnovno šolo Rodica v Spodnjih Jaršah pri Domžalah. Glede na to, da je v manj kot tednu dni, to že tretji požar komunalnih… »

Koncert učiteljev Glasbene šole Domžale

Domžalec 22.04.2016
Glasba, ta prečudovita, a očem nevidna umetnost nas zaznamuje in pušča žarek v srcu in očeh, buri domišljijo in pove veliko. Prepleta naša življenja, nas vodi, dviga, nudi uteho in nas razveseljuje. Prebuja naša čustva in nosi kot mavrica celo… »

Domžalski policisti pri osumljencu drzne tatvine našli več kosov strelnega orožja

Domžalec 22.04.2016
Policisti Policijske postaje Domžale preiskujejo drzno tatvino, za katero obstajajo utemeljeni razlogi za sum, da so jo izvršili 24-letni moški iz okolice Grosupljega, 22-letni moški iz okolice Novega mesta in še do sedaj tretji neznani storilec… »

Svetovni dan knjige v Knjižnici Domžale

Domžalec 22.04.2016
23. april je svetovni dan knjige in avtorskih pravic. To je dan, ko praznujemo pisatelji, ilustratorji, knjižničarji in vsi, ki imamo radi knjige. Posvečen je promociji branja, založništva in zaščiti avtorskih pravic ter intelektualne lastnine… »

Rojenice Marjete Medved – »Rekle so brez ust, videle so z zaprtimi očmi«

Domžalec 22.04.2016
V Galeriji Domžale je bilo v četrtek, 21. aprila 2016, odprtje razstave kipov in slik akademske kiparke Marjete Medved, ki jo je poimenovala »Rojenice«. S tokratno razstavo kipov in slik Marjete Medved se prestavljamo v tiste dele našega življenja… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem