Arhiv novic 24.04.2016

Sanje se uresničijo, če verjameš vanje

Domžalec 24.04.2016
Zimska sezona smučarskih skokov se je veličastno zaključila marca v Planici, vendar še do danes nismo dokončno podoživeli vse odličnih dosežkov naših orlov. Prav skakalci so tisti, ki so željo po športu in gibanju v Sloveniji dvignili na višjo… »

Reševalci NMP ZD Domžale in poklicni gasilci CPV Domžale na skupnem usposabljanju

Domžalec 24.04.2016
Usposabljanje z izvedbo tečaja o obravnavi poškodovanca V prostorih Centra za požarno varnost Količevo, je bil v soboto, 23. aprila 2016, v okviru programov usposabljanja Službe nujne medicinske pomoči izveden Tečaj obravnave poškodovanca. Pri… »

Minila so štiri desetletja

Domžalec 24.04.2016
Z razlogom so v Vrtcu Domžale, enoto Ostržek na Rodici okrasili s svežim cvetjem v vazah in glinenimi rožami na zavesah, saj je minilo okroglih štirideset let njenega delovanja. Nekoč imenovan VVZ Veljka Vlahovića, danes enota Ostržek je svoj… »

Pogovor z Bredo Smolnikar, doma načrtno zapostavljeno? A v tujini izjemno cenjeno pisateljico!

Domžalec 24.04.2016
Domžalska pisateljica Breda Smolnikar, ki je morala zaradi svojega pisanja trpeti dolgoletno sodno kalvarijo, je v teh dneh praznovala 75 let. V počastitev njenega jubileja je v Narodni univerzitetni knjižnici Ljubljana na ogled tudi razstava vseh… »

V Zorro bar prišel Blisk, zato so se igralci na igrišču močno potili

Domžalec 24.04.2016
Zorro bar, ki se nahaja v Športnem parku Domžale, je v soboto, 23. aprila 2016, gostil prav posebno tekmovanje. Društvo namiznega nogometa Blisk iz Lukovice je tam organiziralo društveni turnir v namiznem nogometu, ki se ga je udeležilo okrog 20… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem