Arhiv novic 12.09.2016

Ponedeljkov klicaj – Lulamo pa kar mimo … školjke

Domžalec 12.09.2016
Ko te prime, je treba na stranišče. Žal ena izmed tistih človeških bio nadlog, ki pač zahteva hiter odziv. Še posebej, če si pred predstavo v katerem koli hramu kulture privoščiš še stekleničko mineralne vode. In kot zakleto, te prime med… »

Zapele so se sanje…

Domžalec 12.09.2016
bi marsikateri obiskovalec Kulturnega društva Radomlje lahko dodal po tri-urnem muziklu, ki je ne samo pustil pečat, ampak odprl srce in dušo vsakega posameznika. Mladi, stari, domačini in obiskovalci od daleč so lahko začutili intuziazem… »

Odprtje 46. dnevov narodnih noš s tremi slikovitimi umetniškimi stvaritvami

Domžalec 12.09.2016
Odprtje 46. narodnih noš je bila letos v znamenju kulturnega programa. Kamničani so namreč v četrtek, dan pred začetkom velikega dogajanja, odprli tri razstave, ki so, vsaka na svoj način, pospremile letošnji festival, ki je že zdavnaj presegel… »

Šport je Vesno in Anžeta s Količevega zbližal in združil na skupni življenjski poti

Domžalec 12.09.2016
Po kar nekaj letih "plavšanja" oziroma življenja na koruzi, je bil v soboto 10. septembra 2016, poseben dan za Vesno Tomažič (po novem Česen) in Anžeta Česna, ki sta si na gradu Tuštnaj pred številnimi svati in županom Tonijem Dragarjem… »

Drugi Sejem za ljubitelje živali napolnil Češminov park

Domžalec 12.09.2016
Žurnal24.si je v organizaciji s Kinološko zvezo Slovenije v nedeljo, 11. septembra 2016, v Češminovem parku v Domžalah organiziral drugi Sejem za ljubitelje živali. Rdeča nit dogodka, vstop je bil letos brezplačen, je bila znova odgovorno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem