Arhiv novic 15.09.2016

Vandalizem: Neznani storilci na streho transformatorja ob Tuš centru v Domžalah zmetali gasilnike

Domžalec 15.09.2016
Gasilska izmena Centra za zaščito in reševanje Domžale je imela danes popoldan posebno delo. Na prošnjo Policijske postaje Domžale so odšli na parkirišče za Trgovskim centrom Tuš, kjer so ponoči neznani storilci na streho transformatorja… »

Martina Šraj, ki nastopa pod umetniškim imenom Ina Shai izdala novo skladbo »Player«

Domžalec 15.09.2016
Mlado glasbenica Martina Šraj, ki izhaja iz Radomelj, sedaj nastopa pod umetniškim imenom Ina Shai, je pred časom v oddaji Slovenija ima talent, s svojim izjemnim vokalom in občutkom za interpretacijo navdušila tako občinstvo kot strokovno žirijo… »

Mali umetniki iz Vrtca Domžale Enota Savska so na ogled postavili svoja likovna dela

Domžalec 15.09.2016
V Vrtcu Domžale Enoti Savska imajo prave male likovne umetnike. S pomočjo vzgojiteljic, ki so jim ponudile različne likovne tehnike, katere so spoznavali pri likovni delavnici, so ustvarili prave umetnine, ki so jih tudi razstavili in so sedaj na ogled… »

Mariborčani izločili Kalcer Radomlje v Pokalu Slovenije

Domžalec 15.09.2016
Kalcer Radomlje in Maribor sta se v petih dneh pomerila še drugič, tokrat v drugem krogu Pokala Slovenije. Skupno pa je bila to tudi že tretja tekma teh dveh nasprotnikov v drugem krogu pokalnega tekmovanja v štirih letih, tudi tokrat pa je napredoval… »

Ponoči goreli zabojniki za odpadke. Nekdo se očitno ponovno igra z ognjem!

Domžalec 15.09.2016
Nekateri se kot je očitno, igrajo z ognjem. Danes ponoči so namreč ponovno goreli zabojniki za odpadke in to na dveh lokacijah, ki se nahajata v bližini. Glede na čas požarov in bližine lokacij, zagotovo ne gre za naključje, temveč za objestnost… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem