Arhiv novic 05.10.2016

Ob zaključku Želvinega poletnega bralnega popotovanja je otroke razveselila Rdeča kapica

Domžalec 05.10.2016
V torek, 4. oktobra 2016, so se v Knjižnici Domžale zbrali otroci, ki so tekom poletja brali vsaj 20 dni oziroma pol ure na dan in sodelovali v projektu Želvino poletno bralno popotovanje, ki ga organizira Knjižnica Domžale. Gre za bralno –… »

Čebelice, moje prijateljice: Novice iz Čebelarskega društva Domžale

Domžalec 05.10.2016
V Sloveniji ima čebelarstvo dolgoletno tradicijo. Že pred več kot 230 leti je znanje slovenskega podeželskega malega kmeta – čebelarja svetu predstavil Anton Janša (1734–1773), prvi učitelj čebelarstva na cesarskem Dunaju. Sto let pozneje je… »

Hrošček Simon obiskal OŠ Roje in OŠ Dragomelj

Domžalec 05.10.2016
Sreda je bila res posebna, saj je Hroščka Simona na OŠ Roje čakalo pravo pravcato presenečenje. Že ko je vkorakal v zbornico OŠ Roje je bil izjemno presenečen, saj ga tokrat niso pričakali le prvošolčki, temveč prav vsi učenci. Nasmejano so… »

Učenci OŠ Venclja Perka so obiskali 22. slovenski festival znanosti

Domžalec 05.10.2016
Konec septembra je v Ljubljani potekal že 22. slovenski festival znanosti. Letos ga je obiskalo tudi 34 učencev OŠ Venclja Perka v spremstvu mentoric: Nataše Fabjančič, Tjaše Kampos in Ide Vidic Klopčič. Nadarjeni učenci za naravoslovje in mladi… »

Gorniški večer – Tomo Česen: Alpinistično viteštvo

Domžalec 05.10.2016
Ustvarjalna moč gorništva je bila velikokrat izpričana in ima dolgo, več stoletno tradicijo. Hoja je beseda, plezanje je pesem, hoja je slika, plezanje je film. Gorništva ni brez gora in brez ljudi v njih. Gore so kamnite, gore so oblika, gore so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem