Arhiv novic 09.10.2016

Kotalkarski klub Pirueta tudi ekipno najboljši

Domžalec 09.10.2016
Zadnji vikend v septembru je bilo mednarodno tekmovanje v umetnostnem kotalkanju za Pokal Perle 2016 v Solkanu pri Novi Gorici. Tudi na tem tekmovanju so bili prisotni tekmovalci iz kotalkarskega kluba PIRUETA. Tokrat so se odrezali odlično saj so… »

Pr` Antonouc v Češeniku so obujali star kmečki običaj – ličkanje koruze

Domžalec 09.10.2016
Jesenski letni čas je čas, ko se iz polj spravi še preostale poljščine, nato pa bo zemlja počivala vse do pomladi. V današnjem času spravilo poljščin poteka bolj ali manj po hitrem postopku, saj to omogočajo moderni stroji, včasih pa je bil… »

Na domžalskem tržnem prostoru sicer ni bilo cike z Jezerskega, ki je pred leti postala miss, so bile pa tam njihove dobrote

Domžalec 09.10.2016
Na domžalskem tržnem prostoru je bilo v soboto, 8. oktobra 2016, spet veselo, saj so s svojo kulinariko, glasbo, domačimi izdelki in turistično ponudbo v goste prišli z Jezerskega. Kmalu po njihovem prihodu se je slišala glasba, s katero sta za… »

V Moravčah osebno vozilo zapeljalo s cestišča, pri tem sta se dve osebi poškodovali

Domžalec 09.10.2016
Danes malo pred 16. uro popoldan je v Podgorici pri Pečah v občini Moravče, osebno vozilo zapeljalo s cestišča, pri tem pa sta se dve osebi poškodovali. Na intervenciji so sodelovali poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem