Arhiv novic 11.10.2016

Intervju s trenerjem članske ekipe ŽNK Radomlje

Domžalec 11.10.2016
Derbi 5. kroga 1. SŽNL je bil v nedeljo odigran na igrišču z umetno travo za Bežigradom. Nogometašice Olimpije so premagale Radomljanke s 6:1. Trener Davor Previšić je doživel prvi prvenstveni poraz, precej bolj pa ga skrbijo številne poškodbe… »

Poklicni gasilci CZR Domžale takoj po uradnem odprtju posredovali v JKP Prodnik, saj naj bi tam uhajal plin

Domžalec 11.10.2016
Komaj dobro so danes uradno zaključili odprtje novega Javnega zavoda za Zaščito in reševanje Domžale (o tem bomo na našem portalu poročali jutri), je morala nočna izmena CZR Domžale, ki jo je vodil Matjaž Korošec posredovati na intervenciji v… »

Gremo v naravo!

Domžalec 11.10.2016
Taborniki in strokovni partner Zavod za gozdove Slovenije nadaljujejo vseslovensko akcijo "Obnovimo slovenske gozdove". Tokrat bodo v soboto, 15. oktobra 2016, izvajali nego sadik, ki so jih posadili predlani, in ostalega mladega gozda. Lepo vabljeni vsi… »

Vse življenje se gibamo – V projekt Simbioza Giba vključen tudi Dom upokojencev Domžale

Domžalec 11.10.2016
Ta teden na več kot 300 lokacijah po vsej Sloveniji – sodelujejo vrtci, osnovne in srednje šole, različna društva in klubi ter drugi ponudniki lokacij – poteka Simbioza Giba, ki letos poteka pod sloganom »Vse življenje se gibamo!«. Akciji se je… »

Domžalski tekači ekipno sedmi na jubilejnem 50. Krosu občinskih reprezentanc

Domžalec 11.10.2016
Domžalska občina je tudi letos nastopila na Krosu občinskih reprezentanc, ki so ga znova gostile Ravne na Koroškem. V že 50. izvedbi tega tekmovanja smo Domžalčani končali na sedmem mestu ekipno, za posamični rezultat dneva je s tretjim mestom… »

Avtomatski defibrilator se sedaj nahaja tudi na zunanjem delu stavbe Zdravstvenega doma Domžale

Domžalec 11.10.2016
V oktobru, mesecu požarne varnosti se obeležuje tudi evropski dan oživljanja. V Zdravstvenem domu Domžale so se letos odločili, da dajo temu dnevu še večji poudarek. Izvedli bodo tečaj temeljnih postopkov oživljanja, kar sicer poteka enkrat… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem