Arhiv novic 13.10.2016

Ljubljanski kriminalisti preiskali združbo, ki se je ukvarjala s tatvinami vozil

Domžalec 13.10.2016
Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Ljubljana so prejšnji teden zaključili del večmesečne in obsežne kriminalistične preiskave kaznivih dejanj Velike tatvine po 205. členu KZ-1 in Prikrivanja po 217. členu. V… »

Gradbena dela v okviru projekta oskrba s pitno vodo na območju Domžale – Kamnik, v katerega je vključenih pet občin, se…

Domžalec 13.10.2016
V projektu Oskrba s pitno vodo na območju Domžale – Kamnik sodeluje pet občin: Kamnik, Domžale, Mengeš, Moravče in Trzin. Projekt predstavlja obsežno naložbo v nadgradnjo in posodobitev vodovodnih sistemov z namenom boljše oskrbe s pitno vodo… »

26. september – Dan evropskih jezikov

Domžalec 13.10.2016
Na pobudo Sveta Evrope v Strasbourgu od 2001 dalje vsako leto 26. septembra praznujemo evropski dan jezikov. Dan, ko praznujemo jezikovno raznolikost v Evropi in spodbujamo učenje jezikov smo v OŠ Dragomelj obeležili prvo šolsko uro v vseh oddelkih… »

V okolici šole v Dolskem neznan moški ogovarjal učenki in se nespodobno razkazoval

Domžalec 13.10.2016
Na facebook strani Občine Dol pri Ljubljani so danes zapisali, da so bili s strani policije obveščeni, da se je v okolici Osnovne šole v Dolskem v torek, 12. oktobra 2016, okrog 16. ure, zadrževal neznan moški ter ogovarjal dve učenki in se… »

Jesenski aranžmaji izpod spretnih otroških rok

Domžalec 13.10.2016
V okviru programa letošnjega Tedna otroka je bilo živahno tudi v prostorih Knjižnice Domžale. Za to so poskrbele mentorice OŠ Venclja Perka Domžale in podružnične OŠ Ihan ter Eva Gruber, ki so vodile ustvarjalno delavnico, ustvarjalce pa je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem