Arhiv novic 18.10.2016

Dobljani “utrdili” vodstvo na lestvici

Domžalec 18.10.2016
B ekipa NK Roltek Dob, je v minulem 8. krogu Regionalne ljubljanske lige, oz. 4. SNL doma gostila ekipo iz prestolnice, NK Interblock Ljubljana in jo zanesljivo ugnala z visokih 4:0. Večino dela so nogometaši "Modrih" iz Doba opravili že v prvem… »

V Lazah osebno vozilo zletelo s ceste in bočno priletelo v drog električne napeljave, voznik utrpel poškodbe

Domžalec 18.10.2016
Komaj dobro je danes zjutraj 3. izmena poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki jo vodi Matjaž Korošec, nastopila službo, je že morala posredovati na prometni nesreči, ki se je pripetila na lokalni cesti Žeje-Dob v naselju Laze pri Dobu. V nesreči je… »

Kronika Policijske postaje Domžale (od 8. 10. do 16. 10. 2016)

Domžalec 18.10.2016
9.10.2016 PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI V GORI PRI PEČAH Policisti so bili s strani udeležencev prometne nesreče bili obveščeni, o prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Na kraju in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do… »

Tudi dež nas ne ustavi – dan odprtih vrat PGD Homec

Domžalec 18.10.2016
V soboto je lilo kot iz škafa. Čeprav gasilci ljubimo vodo, so nam dežne kaplje ta konec tedna delno prekrižale načrte. Gasilci in gasilke iz Homca pa se ne damo kar tako, zato smo se z oblaki in nalivi spoprijateljili in dan odprtih vrat izpeljali… »

V ZORRO BAR lahko v sredo navijate skupaj s člani slovenskega Kluba podpornikov FC Bayern München

Domžalec 18.10.2016
V sredo, 19. oktobra 2016, bo ZORRO BAR v Športnem parku Domžale zajela prava navijaška evforija. Za svoj klub bodo navijali člani slovenskega Kluba podpornikov FC Bayern München (Fan Club FC Bayern München Supporters Slovenija). ZORRO BAR… »

Članice Ledita so prebile led v Extra ligi LPI.SI

Domžalec 18.10.2016
Članska ekipa ŽKD LEDITA je odigrala svojo prvo tekmo v mednarodni ligi Extra Liga LPI.si. Na domačem parketu je gostila ekipo Žiri, ki se je sestavila po dolgih letih mirovanja in pokazala kar nekaj občudovanja vrednih potez pod koši POŠ Ihana. V… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem