Arhiv novic 20.10.2016

Domžalski občinski svetniki podali soglasja k imenovanjem direktorjev javnih zavodov ter se lotili proračunov za leti 2017…

Domžalec 20.10.2016
Kljub deževnemu in turobnemu vremenu domžalski občinski svetniki danes niso počivali. Popoldan so se namreč zbrali na 16. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale in glede na obširen in vsebinsko zahteven dnevni red, bodo svetniški stoli… »

Znane podrobnosti o prometni nesreči v Mengšu, v kateri je umrl pešec

Domžalec 20.10.2016
Danes dopoldan smo na našem portalu poročali o prometni nesreči, ki se je okrog 7. ure zjutraj pripetila na Slovenski cesti pri Tušu v Mengšu, v kateri sta bila udeležena voznik kombiniranega vozila in pešec. Trk je bil za moškega usoden in mu… »

Srečanja pod slamniki: dr. Irene Mislej in družina Ahčin

Domžalec 20.10.2016
V Slamnikarskem muzeju v Domžalah so v sredo, 19. oktobra 2016, pričeli z novo, že četrto sezono Srečanj pod slamniki, v katerih se bodo zvrstili številni zanimivi pogovori iz različnih področij domoznanstva, etnologije, domače obrti in… »

Ko se prepletajo hitre roke boksarjev in hitre noge nogometašev, takrat ni heca!

Domžalec 20.10.2016
V telovadnici OŠ Venclja Perka Domžale je v ponedeljek, 18. oktobra 2016, Klub borilnih veščin Domžale organiziral prijateljski boks trening z Nogometnim klubom Vir. Na skupnem treningu so sodelujoči člani obeh klubov presegli monotonost običajnih… »

Prometna nesreča v Mengšu terjala krvavi davek: Pešec podlegel poškodbam

Domžalec 20.10.2016
Danes okrog 7. ure zjutraj je v Mengšu prišlo do hude prometne nesreče, v kateri naj bi bila udeležena voznik kombija in pešec. Le-ta je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Zaradi prometne nesreče je še vedno zaprt del Slovenske ceste. S… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem