Arhiv novic 25.10.2016

Mali modri in mali rumeni

Domžalec 25.10.2016
Vabljeni na brezplačno lutkovno predstavo Dolgi jeseni popoldnevi in večeri so kot ustvarjeni za uživanje ob kulturnih in drugih prireditvah. Ena od takšnih se bo odvila tudi takoj po jesenskih počitnicah, in sicer v torek, 8. novembra, ob 17. uri, v… »

Dobljani boljši tudi od Ankarana

Domžalec 25.10.2016
Nogometaši članske A ekipe NK Roltek Dob zanesljivo ugnali neposrednega tekmeca in mu "pobegnili na +4-zaostanek za NK Triglav le -4" Derbi minulega 12. kroga v II. SNL je bil vsekakor dvoboj "Modrih" iz Doba ter Primorcev iz Ankarana, ki so "dihali za… »

Šole in športni klubi se preizkušajo v boksu

Domžalec 25.10.2016
Športnik leta občine Domžale Marjan Bolhar se je v mesecu oktobru aktivno družil tudi s šolarji in drugimi športnimi organizacijami, ki so se z njegovo pomočjo spoznavali z veščinami boksa in kickboksa. Poleg tega, da je konec septembra sodeloval… »

Postani vojak: Slovenska vojska v Domžalah vojaškim obveznikom predstavila vojaški poklic

Domžalec 25.10.2016
Občina Domžale je skupaj z Upravo za obrambo Ljubljana in Slovensko vojsko povabila na seznanitev vojaških obveznikov in predstavitev vojaškega poklica, ki je potekala v torek, 25. oktobra 2016, v Češminovem parku. Vabila na seznanitev o vojaškem… »

Gasilci prihiteli v vrtec Palček na Vir

Domžalec 25.10.2016
V mesecu oktobru, ki je mesec požarne varnosti, potekajo številne aktivnosti gasilcev, predvsem z namenom preventive, pa tudi z izvajanjem gasilskih vaj, s katerimi gasilci preverjajo svojo opremljenost in usposobljenost za primere resničnih… »

Odrasli odpiramo pot mladim do pravih priložnosti

Domžalec 25.10.2016
V Knjižnici Domžale je v ponedeljek, 24. oktobra 2016, potekal zanimiv posvet na temo »Odrasli odpiramo pot mladim do pravih priložnosti«. Pogovor, ki ga je vodila Mateja Kegel Kozlevčar, se je udeležilo kar nekaj vidnih gostov s področja… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem