Arhiv novic 26.10.2016

Tradicionalna prireditev Uršin živ-žav

Domžalec 26.10.2016
V mesecu oktobru, otroci, starši in zaposleni z veseljem pričakujemo prireditev Uršin živ-žav, saj vsi vemo, da bo dogajanje na prireditvi spremljalo veliko zanimivih dejavnosti in raznovrstnih dobrot. In res je bilo tudi to leto tako. Že ob vstopu… »

Občina Domžale najbolj zdrava občina v Sloveniji

Domžalec 26.10.2016
Včeraj je v več slovenskih častnikih in spletnih medijih izšla novica o rezultatih projekta spremljanja kazalnikov zdravja prebivalcev po občinah, ki ga je delal Nacionalni inštitut za javno zdravstvo. Z največjim ponosom se lahko pohvalimo, da je… »

Trgovsko podjetje SPAR Slovenija zopet razveselilo učence OŠ Roje

Domžalec 26.10.2016
Še mesec dni ni minilo od praznovanja 20. obletnice trgovine Spar v Domžalah, že smo prejeli novo vabilo, in sicer na praznovanje ob 1. obletnici trgovine Spar v Trzinu. V petek, 14. oktobra 2016, so štirje naši učenci (člani Mladinskega pevskega… »

Odprtje razstave Svet okoli nas

Domžalec 26.10.2016
Center za mlade Domžale ima aktivno fotografsko skupino, ki se srečuje vsakih 14 dni in ustvarja pod mentorstvom fotografa Klemna Brumca. Po dveh letih ustvarjanja bodo mladi fotografi in fotografinje svoje izdelke prvič predstavili širši javnosti… »

Mavrične počitnice v Domžalah

Domžalec 26.10.2016
V času letošnjih jesenskih ali krompirjevih počitnic med 2. in 4. novembrom 2016, bo ŠAD Mavrica izvajal tri počitniške programe za otroke, ki jih bodo vodili njihovi usposobljeni športni sodelavci, ki so športno podkovani z izkušnjami. Enkratne… »

Otroci iz vrtca Urša so obiskali PGD Stob-Depala vas

Domžalec 26.10.2016
Oktober, mesec požarne varnosti in čas, ko tudi v Vrtcu Urša nekaj več pozornosti namenimo spoznavanju gasilcev. Naši 4-5 letniki so tako v ponedeljek, 17. oktobra 2016, obiskali PGD Stob-Depala vas. Tekom dopoldneva se je kar 6 skupin otrok zvrstilo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem