Arhiv novic 27.10.2016

Ples in dobrodelnost z roko v roki

Domžalec 27.10.2016
Oktober je bil za Plesno šolo Miki zelo pester, saj se v tem mesecu poleg plesnih tečajev na osnovnih šolah in v Plesalnici spet začne tudi plesna sezona v okoliških vrtcih. Vodstvo in pedagogi plesne šole so tudi letos poskrbeli, da so lahko prav… »

Slastno Martinovo nedeljsko kosilo v Gostilni in piceriji Pri Zlati Kaplji v Radomljah bo prvo in drugo nedeljo v novembru

Domžalec 27.10.2016
V letu 2015 so v Gostilni in piceriji Pri Zlati Kaplji v Radomljah pripravili nedeljsko Martinovo kosilo kot je običaj v nedeljo, ki je najbližje godu sv. Martina iz Toursa. V letu 2016 pa bodo zaradi povečanega povpraševanja in zadovoljstva dodali… »

V Mestnem kinu Domžale boste lahko med jesenskimi počitnicami soustvarjali kratek animiran film!

Domžalec 27.10.2016
V Mestnem kinu Domžale letos v času jesenskih počitnic prvič organizirajo delavnico »stop-motion« animacije. Udeleženci delavnice bodo tri dni skupaj ustvarjali kratek animirani film, gledali počitniške risanke in se ogromno naučili o tehnikah… »

Tradicionalna slovenska folklora: V Preserjah želijo urediti del Pelechove ceste, pa se zatika pri sosedu!

Domžalec 27.10.2016
Normalno je, da če živiš na neki lokaciji, da imaš tudi dostop do nje. Vsi zaradi takšnih ali drugačnih okoliščin nimajo te sreče, predvsem, kar se tiče služnosti. Na spletu je možno najti kar nekaj primerov, ko je nekdo kupil hišo, pa ni… »

Pravljice za odrasle: Juha iz žeblja

Domžalec 27.10.2016
V sredo, 26. oktobra 2016, se je v Knjižnici Domžale pričela sedma sezona pravljic za odrasle, ki jih prebira Mirjam Slanovec ter interpretira Luka Hrovat. Prva pravljica v novi pravljični sezoni prihaja iz Švedske, govori pa o potepuhu in trdosrčni… »

Župani so si končno oddahnili: Naši polizdelki se bodo sedaj predelovali v prenovljeni centralni čistilni napravi

Domžalec 27.10.2016
V sredo, 26. oktobra 2016, je bilo v Javnem podjetju Centralna čistilna naprava Domžale – Kamnik veselo, kot že dolgo ne. Župani šestih sodelujočih občin, ki so sodelovale na projektu: Toni Dragar, Marjan Šarec, Franc Jerič, Peter Ložar… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem