Arhiv novic 28.10.2016

Huda nesreča motorista: Na Prevojah motorist po trku z osebnim vozilom, skupaj z motorjem pristal v bližnjem grabnu

Domžalec 28.10.2016
Danes malo pred 17.30 uro je prišlo do hudo prometne nesreče v naselju Prevoje v občini Lukovica, v kateri sta trčila motorno in osebno vozilo. V nesreči je motorist utrpel zelo hude poškodbe in bil prepeljan v ljubljanski UKC. Vodja intervencije… »

Legendarnemu Jožetu iz Domžal ukradli zvestega spremljevalca – kolo Pony

Domžalec 28.10.2016
Kdorkoli ima kakšno prevozno sredstvo ga zagotovo nima samo za okras ampak predvsem z namenom, da se lahko pripelje iz enega konca do drugega. Veliko ljudi se za prevozno sredstvo poslužuje kolesa, ki obenem predstavlja tudi rekreacijo, pa še hitreje… »

Komemoracija ob dnevu spomina na mrtve pri spomeniku padlim na Viru

Domžalec 28.10.2016
V petek, 28. oktobra 2016, se je na Viru pri Domžalah pri spomeniku 43 borcem NOB ter žrtvam fašističnega nasilja iz Vira, Količevega, Doba in Podrečja, zbrala velika množica ljudi, ki se je udeležila komemoracije ob dnevu spomina na mrtve, ki jo… »

Svet okoli nas skozi objektive mladih

Domžalec 28.10.2016
V četrtek, 27. oktobra 2016, so v Centru za mlade Domžale odprli razstavo SVET OKOLI NAS, ki kaže lepote vsakdanjega sveta in tudi ne tako vsakdanjega. Fotografije so rezultat dveletnega ustvarjanja mladih fotografov aktivne fotografske skupine Centra… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem