Arhiv novic 03.11.2016

Dobljani v Veržeju niso dovolili presenečenja

Domžalec 03.11.2016
Enajsto medsebojno srečanje Dobljanov in Veržencev v II. SNL je bilo pričakovano v znamenju naših nogometašev, le-ti so na sicer zahtevnem gostovanju v Veržeju upravičili vlogo favorita, zanesljivo so namreč z 0:3 ugnali NK Farmtech Veržej ter… »

Skrb za varno oskrbo s pitno vodo ter urejeno odvajanje odpadne vode

Domžalec 03.11.2016
V današnjem času sta na našem območju oskrba s čisto pitno vodo in odvod odpadne vode pravzaprav samoumevna. Omrežji potekata pod površjem in sta skriti našim očem, zato o njunem delovanju sploh ne razmišljamo, dokler pitna voda v naše domove… »

Po odigranih tekmah 2. kroga Extra lige LPI.si trenutno vodi domžalska ekipa Ledita

Domžalec 03.11.2016
Pretekli konec tedna so ekipe KOŠ Celovec in ŽKK Vindi v Celovcu ter ŽKK Kranjska Gora – Jesenice in ŽKD Ledita na Jesenicah odigrale zadnji dve tekmi drugega kroga Extra lige LPI.si. ŽKK Vindi se je s člansko in kadetsko ekipo odpravil v Celovec… »

Lumarjev gorniški večer s Tomom Virkom: Jug ali sever

Domžalec 03.11.2016
V sredo, 2. novembra 2016, je v Knjižnici Domžale potekal Lumarjev gorniški večer s Tomom Virkom z naslovom Jug ali sever. Nova knjiga dr. Toma Virka »Vebrov učenec – Primer Klement Jug: osebnost, diskurz, legenda«, je bila povod, da se je v… »

V križišču na Ljubljanski cesti v Domžalah voznica osebnega vozila trčila v kolesarja, ki je utrpel hujše poškodbe

Domžalec 03.11.2016
Danes okrog 9. ure dopoldan je v križišču na Ljubljanski cesti v Domžalah (nasproti PP Domžale) prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena kolesar in voznica osebnega vozila. Kolesar je v nesreči utrpel hujše poškodbe glave in bil… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem