Arhiv novic 09.11.2016

Suverena prva zmaga Domžalčanov v Ligi prvakov

Domžalec 09.11.2016
Moštvo Bakken Bears ni prvič igralo s slovensko ekipo, v minuli sezoni se je namreč pomerilo s Tajfunom in ga dvakrat premagalo. Kar ni uspelo Šentjurjanom, je slovenskim državnim prvakom iz Domžal, ki so do prve zmage v Ligi prvakov prišli… »

Kdo je glavni, TI ali STROJ?

Domžalec 09.11.2016
Kdaj otroku ponuditi mobilne telefone in računalnike? Koliko časa dnevno jih lahko uporabljajo? Kje so meje? Kdaj govorimo o zasvojenosti? Katere so primerne in katere neprimerne vsebine? Kako zaznati spletno nasilje? Odgovore na ta vprašanja boste… »

V Domžalah na ogled pletarski izdelki Ivana Verdnika iz Šoštanja (1928–2006)

Domžalec 09.11.2016
V Menačenkovi domačiji v Domžalah je bilo v torek, 8. novembra 2016, odprtje razstave pletarskih izdelkov Ivana Verdnika iz Šoštanja. Razstava je nastala v sodelovanju z Vilo Mayer (objekt Občine Šoštanj). Zelo redko se zgodi, da v katerem muzeju… »

Pr´Hostar: »Za devetimi gorami in tremi cipresami leži majhna vasica in v njej hotel, kjer ostri so jeziki in prepovedani…

Domžalec 09.11.2016
V torek, 8. novembra 2016, si je film Pr´Hostar ogledala razprodana dvorana obiskovalcev Mestnega kina Domžale, ki so prišli na svoj račun, saj se je po večernem predvajanju filma prikazala ekipa šestih ustvarjalcev, scenaristov in igralcev na odru… »

Slovenologija – Slovenski humor

Domžalec 09.11.2016
V torek, 8. novembra 2016 je polno dvorano Knjižnice Domžale preveval smeh in veselje ob pogovoru Američana, Bošnjaka in Slovenca pod naslovom Slovenologija-Slovenski humor. Kako mislite, da poteka večer, ko vstopi v knjižnico trojica znanih ljudi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem