Arhiv novic 10.11.2016

Na domžalski tržnici krstili Petretičev cviček, ki ob sredah najde pot v poliček

Domžalec 10.11.2016
»Zbrali smo se pri kapelici Janeza Petretiča iz Prušnje vasi, ki je semkaj v Domžale pripeljal kapljico, ki še ni prava kapljica, saj jo bomo danes tukaj spremenili v žlahtno vino«, so bile uvodne besede msg. Janeza Hafnerja, ki je na domžalski… »

Ko si različni domžalski športniki nadenejo rokavice …

Domžalec 10.11.2016
Marjan Bolhar, športnik leta Občine Domžale, večkratni državni, evropski in svetovni prvak v boksu in kickboksu ter vodja Kluba borilnih veščin Domžale, vse več sodeluje s številnimi športnimi društvi in organizacijami, saj jim želi… »

Dva posebna filmska dogodka novembra v Mestnem kinu Domžale: Prečkanje Islandije in Nočno življenje

Domžalec 10.11.2016
Veseli smo, da lahko v mesecu novembru napovemo še dva posebna filmska dogodka. 15. novembra predvajamo zadnji film režiserja Jureta Breceljnika PREČKANJE ISLANDIJE, na katerem se nam bosta pridružila Tilen Čufer, asistent režije, ki je po Juretovi… »

V okolici Domžal izvedli drzno tatvino, pri Topolah zaradi nepravilnega prehitevanja trčili vozili

Domžalec 10.11.2016
Domžalski policisti so bili včeraj popoldan obveščeni o drzni tatvini iz hiše v okolici Domžale, ki je bila izvedena s pretvezo, saj je neznani storilec ogovoril oškodovanko, da bi si ogledala lokacijo postavitve oddajnika. Medtem pa je v hišo… »

Simbioza giba na OŠ Dragomelj

Domžalec 10.11.2016
Simbiozo giba, ki je na OŠ Dragomelj potekala že tretje leto, smo organizirali med 10. in 14. oktobrom. Dedke in babice smo povabili na redne ure športa. Ure so izvajali športni pedagogi in razredne učiteljice. Ob učencih 1. do 6. razreda, ki jih je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem