Arhiv novic 14.11.2016

SPREMEMBA: Prvoligaša iz Radomelj bo vodil Britanec

Domžalec 14.11.2016
Na spletni strani Nogometnega kluba Kalcer Radomlje so danes zapisali, da se je uprava kluba odločila, da se dosedanjemu trenerju članske ekipe Janezu Žilniku zahvali za sodelovanje. Žilnik je vodenje ekipe prevzel sredi avgusta, na klopi Radomljanov… »

Praznovanje farnega zavetnika sv. Martina v Dobu

Domžalec 14.11.2016
Čeprav so se naši predniki odločili, da bodo svetišče posvetili sv. Martinu, ki mu je v Sloveniji posvečeno kar 94, od tega kar 43 župnijskih, so bile z leti deležne mnogih sprememb kar se tiče umetnostnih slogov. In tako je tudi cerkev v Dobu… »

Projekcija filma Khatte – izbira svobode

Domžalec 14.11.2016
Center za mlade Domžale pripravlja projekcijo dokumentarnega filma slovenskega režiserja Mihe Mohoriča Khatte – izbira svobode. Projekcija bo v sredo, 16. novembra, ob 19. uri. Ogled filma je brezplačen, so pa obvezne prijave na info@czm-domzale.si… »

Gostilna dela Domžale je več kot samo gostilna – je priložnost za mlade iz ranljivih skupin

Domžalec 14.11.2016
Velikokrat je možno slišati, tudi iz ust domžalskega župana Tonija Dragarja, da so Domžale prostor zadovoljnih ljudi. Da je temu res tako, priča tudi zadnja novost, ki je prišla v Domžale. Prejšnji teden je v prostorih nekdanje upravne stavbe… »

Odlični nastopi plavalcev Plavalnega kluba Calcit Kamnik na mitingu Mladost Zagreb

Domžalec 14.11.2016
Plavalci prve selekcije Plavalnega kluba Calcit Kamnik nadaljujejo z odličnimi nastopi. Ta vikend 12. in 13. novembra 2016, so se udeležili pomembne mednarodne tekme Mladost Zagreb, ki je bila zadnja tekma za lovljenje norm za SP v 25m bazenu. V močni… »

Domžalski dušni pastir, župnik mag. Klemen Svetelj jih je dopolnil 40

Domžalec 14.11.2016
V nedeljo, 13. novembra 2016, je bilo v domžalski cerkvi Marije Vnebovzete na Goričici veselo, saj so se pri sveti maši ob 10. uri zahvalili Bogu za zakonce jubilante ter njihov zgled zakonskega življenja. Srečanje zakoncev jubilantov poteka vsako… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem