Arhiv novic 16.11.2016

Prečkanje Islandije. Nič takega, bi rekli nekateri. Ampak kaj, če bi to naredil le s kajtom in močjo vetra?

Domžalec 16.11.2016
Zadnji film Jureta Breceljnika so si gledalci v Mestnem kinu Domžale ogledali v torek, 15. novembra 2016, kjer je po projekciji filma potekal tudi pogovor z ustvarjalcema filma. Tilen Čufer, sorežiser, kolorist, montažer in grafik filma, vse v enem… »

Zmaga kadetinj in drugi poraz članic ŽNK Radomlje na domačem igrišču

Domžalec 16.11.2016
Ekipa U 17 ŽNK Radomlje je v soboto gostila ekipo Maribora in si priborila šesto zmago v sezoni. Nasprotnicam so zabile štiri zadetke, hat-trick pa je dosegla Ana Milović. Dan kasneje pa so članice igrale proti ljubljanskemu Krimu, na tekmi pa jim ni… »

Ker je Mengšanom zaradi nevzdržnih prometnih razmer prekipelo, so se zbrali na protestnem shodu

Domžalec 16.11.2016
Mengšanom je prekipelo do konca in sicer zaradi nevzdržnih prometnih razmer na Gorenjski, Prešernovi, Slovenski in Grobeljski cesti, saj že nekaj časa opozarjajo, da se tovorna vozila na teh cestah valijo skorajda 20 ur na dan. Pri vsem tem gre za… »

IZ PRVE ROKE: Občina Domžale bo v petek dobila novega župana in novo podžupanjo!

Domžalec 16.11.2016
Prav ste prebrali iz naslova. V petek, 18. novembra 2016, bosta občinsko oblast prevzela novi župan in nova podžupanja. Prišlo je namreč do preobrata, ki mu v slovenskem prostoru še ni bilo para. Občinsko oblast bo namreč prevzela čisto mlada… »

Marjanu Bolharju poškodba, ki jo je staknil med treningom, onemogočila nastop na evropskem prvenstvu

Domžalec 16.11.2016
Prihodnji teden bi moral odlični domžalski kickboxser Marjan Bolhar, ki je športnik leta v občini Domžale, nastopiti na evropskem prvenstvu v Grčiji, pa mu je udeležbo na tem prvenstvu spodnesla poškodba, ki jo je staknil pri treningu. V zadnjih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem