Arhiv novic 17.11.2016

Homške gasilke vabijo na dobrodelno druženje ob čaju in pecivu

Domžalec 17.11.2016
Po lanskoletnem dobrodelnem druženju ob čaju in pecivu, na katerem so v dveh dnevih zbrale skoraj tono hrane, ki so jo nato namenile za Anino zvezdico, hrano pa so prejele družine v stiskah, so se homške gasilke odločile, da takšno dobrodelno… »

Vseslovenski fotografski natečaj Pogled 2016 privabil veliko število mladih

Domžalec 17.11.2016
Center za mlade Domžale je v sodelovanju s FKVK Mavrica organiziral Vseslovenski mladinski fotonatečaj Pogled 2016. Odziv je bil znova presenetljiv – sodelovalo 194 fotografov in fotografinj, od tega jih je bilo kar 153 mlajših od 30 let. Fotografi… »

Naše tovarne, naš ponos – Industrijska dediščina Gorenjske na ogled v Domžalah

Domžalec 17.11.2016
Sedem gorenjskih muzejev se je združilo v novem projektu, katerega rezultat ni le skupinska razstava o gorenjski industrijski dediščini s predstavitvijo poglavitnih gorenjskih tovarn, temveč tudi medsebojno sodelovanje in izmenjava bogatega gradiva… »

V jutranji prometni konici na avtocesti pri Domžalah v dveh prometnih nesrečah trčilo sedem vozil

Domžalec 17.11.2016
Danes zjutraj je v prometni konici je na AC pri Domžalah v dobrih desetih minutah prišlo do dveh prometnih nesreč, v obeh pa je prišlo do naleta osebnih vozil. Skupaj je bilo v obeh nesrečah udeleženih sedem vozil, pri tem pa je ena oseba utrpela… »

V trku dveh osebnih vozil na Trojanah ena oseba utrpela poškodbe

Domžalec 17.11.2016
Danes nekaj po 15. uri popoldan je v križišču regionalne ceste pri uvozu na avtocesto na Trojanah, prišlo do prometne nesreče v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Na intervenciji so sodelovali poklicni gasilci CZR Domžale in PGE Celje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem