Arhiv novic 21.11.2016

Vijolice boljše od Radomljanov

Domžalec 21.11.2016
V tekmo sedemnajstega kroga Prve lige Telekom Slovenije proti Mariboru so se Radomljani odpravili z novim trenerjem. Janeza Žilnika je zamenjal David McDonough, ki bo ekipo vodil do konca jesenskega dela prvenstva. Kljub pogumni igri rumenih so na koncu… »

Mladinci Težkoatletskega kluba Domžale slovenski ekipni podprvaki

Domžalec 21.11.2016
V nedeljo, 20. novembra 2016, je Težkoatletski klub Domžale organiziral ekipno državno prvenstvo za mladince. Tudi gostitelji so imeli svojo ekipo, ki je upravičila visoka pričakovanja. Zasedli so drugo mesto in zaostali le za KDU Olimpijo. Posebej… »

Dan slovenskih splošnih knjižnic

Domžalec 21.11.2016
Rastemo z e-viri Tradicionalni Dan slovenskih splošnih knjižnic, ki ga praznujemo 20. novembra, je priložnost, da pri vseh prebivalcih Slovenije spodbudimo zavedanje o tem, kako potrebna je knjižnica v življenju posameznika. Slovenska knjižnična… »

Zanesljiva zmaga kadetinj, članice v drugem polčasu do zmage

Domžalec 21.11.2016
Kadetska in članska ekipa sta v preteklem krogu tekmovanj v svoji kategoriji igrali proti Primorju. Kadetinje so z 11-0 odpihnile svoje vrstnice, pet golov je dosegla Ana Milović. Članice pa so gostovale v Ajdovščini in v drugem polčasu strle bunker… »

Pri Androtu – Andreju Grmu, ki jih je dopolnil 40, že gorijo novoletne luči

Domžalec 21.11.2016
Letos božično-novoletna jelka, ki jo postavijo v centru Domžal, ne bo prva na kateri bodo zasvetile lučke. Zasvetile so namreč že v soboto, 19. novembra 2016, in sicer na mlaju, ki so ga prijatelji ob 40-letnici postavili Androtu – Andreju Grmu iz… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem