Arhiv novic 22.11.2016

Tradicionalni slovenski zajtrk na OŠ Roje

Domžalec 22.11.2016
Kot vsako leto smo tudi letos na naši šoli obeležili tradicionalni slovenski zajtrk. Vedno smo pred izzivom, kakšne posebne dejavnosti pripraviti, ko pa učenci že preko šolskega lega spoznavajo pomen zdrave prehrane in zdravega načina življenja… »

Nočno življenje v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 22.11.2016
V Mestnem kino Domžale je bila v ponedeljek, 21. novembra 2016, predpremiera slovenskega filma Nočno življenje, ki ga je Damjan Kozole, režiser in scenarist, z glavno igralko Pio Zemljič snemal v dveh delih. Po projekciji filma sta se na povabilo… »

Novembrsko Srečanje pod slamnikom – pogovor z znanim Domžalčanom Ludvikom Kovačem zaradi bolezni odpade

Domžalec 22.11.2016
Vsako sezono se v okviru Srečanj pod slamniki, ki potekajo v Slamnikarskem muzeju v Domžalah pogovarjajo tudi z znanimi in zanimivimi Domžalčani. Mednje prav gotovo sodi Ludvik Kovač, upokojeni grafik, ki je eden najboljših poznavalcev naše… »

Prihaja dobrodelni koncert OŠ Dragomelj »Naj sije v očeh«

Domžalec 22.11.2016
V Športni dvorani v Domžalah bo v četrtek, 24. novembra 2016, sijalo v očeh, saj bo potekal dobrodelni koncert Osnovne šole Dragomelj, ki so ga poimenovali »Naj sije v očeh«, na njem pa bodo nastopila velika glasbena imena. Izkupiček dobrodelnega… »

Kako bi pa vi poimenovali domžalsko novoletno jelko? V Ljubljani je Melania …

Domžalec 22.11.2016
Še malo in svoja vrata bo na široko odprl veseli december. Kaj to pomeni, ne rabimo preveč razlagati, saj poznate praznično okrašenost, praznično ponudbo, praznično pričakovanje in seveda tudi decembrsko rajanje, ki bo tudi letos potekalo na… »

Kako skupaj razvozlati gordijski vozel ali strokovni vikend mentorjev mladine GZ Domžale

Domžalec 22.11.2016
Gordijski vozel je simbol za zapleteno uganko ali vprašanje, ki ga lahko pravilno rešimo le s sodelovanjem, pravilno delitvijo dela in uspešno komunikacijo. Tega smo se, poleg strokovno gasilskih znanj, ta vikend na Krasu učili mentorji mladine iz GZ… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem