Arhiv novic 26.11.2016

Mesija Marjan Abram Domžalčane tokrat razveselil s pečenim odojkom. Ne z enim, ampak z dvema!

Domžalec 26.11.2016
Domžalska tržnica je postala kraj kjer se dobi res vse od A do Ž. Da so na voljo dobre mesnine, vsak petek in soboto poskrbi domžalski mesija Marjan Abram, ki že preden kaj proda, nahrani in napoji pol Domžal. Danes dopoldan pa je imel Marjan na… »

Binca Lomšek uspešna na 38. Regijskem srečanju fotografov Gorenjske

Domžalec 26.11.2016
V galeriji Bala v Kranju je bilo 25. novembra 2016, odprtje razstave 38. Regijskega srečanja fotografskih skupin in posameznikov Gorenjske 2016 na temo urbana fotografija in na prosto temo. Organizatorja sta JSKD Območna izpostava Kranj in koordinacija… »

Radomljani brez točk iz Velenja

Domžalec 26.11.2016
Osemnajsti krog Prve lige Telekom Slovenije so otvorili igralci Rudarja in Kalcer Radomelj. Rumeni so lovili prvo zmago v letošnji izvedbi tekmovanja, a so v Velenju so pred približno tristo gledalci z 2-0 slavili domačini, oba gola pa so zabili v… »

Pesmi brez meja navdušile polno avlo obiskovalcev OŠ Domžale

Domžalec 26.11.2016
Jesen je pred časom obiskala naše kraje, ni prinesla samo odpadanja listja z drevja, pa tudi snega še ne, prinesla pa je toplino v naravo, ki bi se rada pogreznila v zimsko spanje, pa se ne more. Tudi naša srca so bila v petek, 25. novembra 2016 v… »

Marina Martensson, švedinja z domžalskimi koreninami očarala občinstvo v Blunout klubu

Domžalec 26.11.2016
V domžalskem kubu Blunout, ki je v dobrem letu delovanja postal res pravi hram kulture, so v petek, 25. novembra 2016, gostili Marino Martenssen z bandom, ki ima domžalske korenine. Na pol slovenka in pol švedinja je razturala! Marina Martensson, ki… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem