Arhiv novic 29.11.2016

Založba Miš zasuta z nagradami

Domžalec 29.11.2016
Leto, polno knjižnih uspehov Slovenski knjižni sejem je ravno dobro zaprl svoja vrata, a založba Miš z Gorjuše pri Dobu si te dni še ni oddahnila. Kako bi tudi si, saj po vseh izjemnih nagradah, ki jih je prejela v letu 2016, pred njo stojijo novi… »

Na novi spletni strani ŠD Sonček novica o decembrskem smučarko borderskem tečaju na Krvavcu

Domžalec 29.11.2016
Športno društvo Sonček iz Škrjančevega pri Radomljah je konec leta 2016 prenovilo spletno ( www.sd-soncek.si) in FB stran (ŠD Sonček). Na obeh digitalnih medijih napoveduje svoje redne aktivnosti ter objavlja fotografije z organiziranih vadb in… »

Še malo in center Domžal bo razsvetljevala novoletna jelka Mara!

Domžalec 29.11.2016
Pred vrati je zadnji mesec v letu, ki je tudi najbolj praznični mesec. V Domžalah se bo Čarobni december pričel v četrtek, 1. decembra ob 17. uri, s prižigom prazničnih luči. Takrat bo zasvetila tudi novoletna jelka Mara, ki na glavnem domžalskem… »

2. januar znova dela prost dan?

Domžalec 29.11.2016
Se spomnite tistih časov, ko je bil 2. januar še dela prost dan? Od leta 2012 je bil ta dan s koledarja dneva prostih dni umaknjen in sicer v sklopu varčevalnih ukrepov. Danes je odjeknila novica, da pa bo 2. januar morda ponovno dela prost dan, seveda… »

V Centru za mlade Domžale se te dni odvijata dve dobrodelni zgodbi

Domžalec 29.11.2016
V Centru za mlade Domžale vsako leto pripravijo prednovoletni dobrodelni bolšjak, katerega izkupiček je v celoti namenjen v dobrodelne namene. Letos bodo izkupiček iz bolšjaka namenili mali Lizi, ki ima cerebralno paralizo in potrebuje za napredek… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem