Arhiv novic 30.11.2016

Intervju z Mitjo Tancik in Gregorjem Dimic o uspehih ekipe Energijateam.com v sezoni 2016 v krosu sloXcup

Domžalec 30.11.2016
»Gorski kolesarji smo resni športniki, ki z rednimi treningi gradimo temeljne navade za vse življenje« Prejšnji teden smo poročali o uspehih Športnega društva Energija, ki je bilo v končnem seštevku točk v slovenskem pokalu sloXcup v krosu… »

Na nezavarovanem prehodu v Zgornjih Jaršah vlak trčil v osebno vozilo

Domžalec 30.11.2016
Danes nekaj čez 12.30 uro je nezavarovanem prehodu železniške proge v Zgornjih Jaršah pri Domžalah prišlo do trčenja vlaka in osebnega vozila. V zadnjih treh letih gre že za četrto nesrečo na omenjenem prehodu. Na srečo jo je tokrat skupila… »

Ta petek vrata odpira domžalsko drsališče. Letos se obeta pestra drsalna sezona!

Domžalec 30.11.2016
Priljubljeno domžalsko drsališče, ki se nahaja v Športnem parku Domžale, vsako leto pa ga obišče veliko število ljubiteljev športa na drsalkah, bo v petek, 2. decembra 2017, ob 17. uri odprlo svoja vrata. Kot je že običaj bo še naprej vsak dan… »

Vlomil v gostilno v okolici Domžal in se založil s cigaretami ter alkoholnimi pijačami

Domžalec 30.11.2016
Medtem, ko se je lastnik gostilne iz okolice Domžal ponoči brezskrbno predajal spanju in sanjam, se le-tega ni privoščil zaenkrat še neznani storilec, saj je vlomil v gostilno in se dodobra založil s cigaretami ter alkoholnimi pijačami. Pri tem je… »

Med ambasadorji dobrodelnega projekta A SI UPAŠ tudi domžalski šampion Marjan Bolhar

Domžalec 30.11.2016
Mlada ekipa iz Podbrda, ki se nahaja v občini Tolmin pripravlja nov dobrodelni projekt A SI UPAŠ, v sklopu Podbrdo Trail Running Restivala, ki se bo naslednje leto odvijal že sedemnajstič. V sklopu projekta so se v torek, 29. novembra 2016, sestali z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem