Arhiv novic 01.12.2016

Pravljice za odrasle: O slikarju, ki je pravega hudiča narisal

Domžalec 01.12.2016
Pravljice nam na svojevrsten način pripovedujejo o vsesplošnih notranjih tegobah, s katerimi se ljudje spopadamo tako v otroški kot v odrasli dobi. Na poti skozi tisočere preizkušnje nas vodijo do razrešitev. In pravljice se že tisočletja… »

VIDEO: Prižig luči na domžalski novoletni jelki Mari

Domžalec 01.12.2016
Danes točno ob 17. uri se bo s prižigom luči na novoletni jelki, ki so jo poimenovali Mara, v Domžalah pričel Čarobni december, ki bo tekom celotnega meseca postregel s številnimi prireditvami za vse generacije. Seveda pa pridne domžalske otroke… »

DECEMBER v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 01.12.2016
Decembra v Mestnem kinu Domžale poleg pisanega rednega programa pripravljamo tudi vrsto posebnih dogodkov, ki bodo še popestrili prednovoletno praznično vzdušje. POJDI Z MANO Danes ob 20.00 na domžalski premieri predstavljamo novi slovenski mladinski… »

Praznični december in prednovoletne pogostitve pri Zlati Kaplji in v baru ZORRO

Domžalec 01.12.2016
Od prednovoletnih druženj za velike skupine do posebnih poslovnih in protokolarnih srečanj s slovenskim in morskim menijem v Restavraciji in piceriji Pri Zlati Kaplji ter manj formalnimi srečanji v Tenis bar ZORRO. V Restavraciji in piceriji Pri Zlati… »

Božiček za en dan – zbirno mesto v Domžalah se nahaja v prostorih Kluba študentov Domžale

Domžalec 01.12.2016
Po dveh sušnih letih je v Domžalah ponovno zbirno mesto za projekt Božiček za en dan. Gre za vseslovenski projekt in predstavlja mešanico ustvarjalnosti in humanitarnosti, ki daje ljudem priložnost, da se razdajajo. Vsi ki bi radi obdarili kakšnega… »

Na 7. občinskem derbiju Radomlje prvič zadele in prvič zmagale

Domžalec 01.12.2016
V devetnajstem krogu Prve lige Telekom Slovenije so Radomljani na občinskem derbiju gostovali proti Domžalah. Domžalčanom na dosedanjih šestih derbijih še niso zabili gola, tokrat pa sta Filip Janković in Marko Nunić poskrbela, da so se Radomljani… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem