Arhiv novic 02.12.2016

»Čebelice« so se predstavile na razstavi v Radomljah

Domžalec 02.12.2016
Likovni ex-tempore, ki ga je v oktobru organizirala izpostava Javnega sklada RS v Domžalah ob pomoči Likovnega društva Senožeti iz Radomelj, je 1.decembra zaključil svoj likovni ciklus z razstavo v Radomljah, kjer so se predstavila najboljša dela… »

Tragična smrt v Stobu: Moški naj bi umrl zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom

Domžalec 02.12.2016
Danes popoldan ob 15.58 so poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale prejeli obvestilo, da je v stanovanjski hiši na Stobovski cesti v Domžalah prišlo do zastrupitve z ogljikovim monoksidom, pri tem pa naj bi oseba moškega spola… »

Domžalska premiera novega slovenskega mladinskega filma Pojdi z mano

Domžalec 02.12.2016
V četrtek, 1. decembra 2016, je v polni dvorani Mestnega kina Domžale potekala domžalska premiera novega slovenskega mladinskega filma z naslovom "Pojdi z mano". Topla in napeta zgodba o odraščanju, ljubezni, prijateljstvu in junaštvu, ki nam… »

Likovno društvo Mengeš v Ljubljano prineslo vzdušje »Zime«

Domžalec 02.12.2016
Prihaja veseli december, z njim je prišla tudi zima in praznični čas. Da bi te mrzle dni polepšali in pričarali v notranjost toplega doma vzdušje zime, je Likovno društvo Mengeš v Domu starejših občanov Ljubljana Moste-Polje dalo na ogled dela… »

Lek v letu 2016 obeležil 70 let svojega delovanja in 20 let delovanja Novartisa

Domžalec 02.12.2016
Lek, prvo in najstarejše sodobno farmacevtsko podjetje v Sloveniji, je bilo ustanovljeno 31. oktobra 1946, ko se je tedanji Zvezni državni zavod za medicinsko proizvodnjo, Ljubljana preimenoval v »Lek – tovarna zdravil v Ljubljani«. Njegova prva… »

Z Domžalcem na tekmo med NK Kalcer Radomlje in NK Olimpijo

Domžalec 02.12.2016
Nogometaši Nogometnega kluba Kalcer Radomlje so v sredo, 30. novembra 2016, gostovali na občinskem derbiju proti Domžalam. Če se Radomljani na prejšnjih šestih derbijih niso veselili zadetka, so se tokrat, saj so Domžalčanom zabili dva gola in jim… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem