Arhiv novic 13.01.2017

Odprtje razstave Vojka Aleksiča v Galeriji Domžale: Sonce v senci

Domžalec 13.01.2017
V Galeriji Domžale je na ogled zelo zanimiva razstava akademskega slikarja Vojka Aleksiča, ki jo je avtor poimenoval Sonce v senci, gre pa za kombinacijo obvladovanja filmskega jezika in video medija, ki je zahtevna umetnost, katera v gledalcu poraja… »

Razstava v Radomljah – »Pokrajina in figura«

Domžalec 13.01.2017
V Likovnem društvu Senožeti Radomlje smo v četrtek, 12. januarja 2017, odprli razstavo pod naslovom Pokrajina in figura. Dela, ki so tokrat razstavljena, so nastajala sredi vročega poletja na nekajdnevni likovni koloniji v Dornberku na Vipavskem, kjer… »

Nanine karikature: Julianne Moorean

Domžalec 13.01.2017
Prejšnji petek smo v sodelovanju s portretno karikaturistko Nano Guberinič iz Domžal pričeli z novo rubriko Nanine karikature, v kateri bomo enkrat tedensko in sicer vsak petek objavili po eno novo karikaturo domačih in tujih politikov, estradnikov… »

Poledica napolnila urgenco. V Dobu zaradi naraslega Rudniškega potoka na terenu gasilci. Dobili prvo letošnjo pošiljko…

Domžalec 13.01.2017
Napovedi vremenoslovcev so se uresničile, saj v večjem delu države sneži. V osrednji Slovenji je pričelo snežiti popoldan, sneg pa se že prijemlje cestišča, zato na cestah velja previdnost, prav tako je hitrost potrebno prilagoditi trenutnim… »

V ŠALEŠKI DOLINI RAZDVOJENI

Savinjsko Šalaške 13.01.2017
VELENJČANI PODPIRAJO UREDITEV IZPOSTAVITVE AZILNEGA DOMA Na Mestni občini Velenje so s strani Ministrstva za notranje zadeve Republike Slovenije prejeli dopis, s katerim je ministrstvo občino seznanilo glede namere o vzpostavitvi izpostave Azilnega… »

PLANINSKO DRUŠTVO K2 Z NOVO BOLDER STENO

Savinjsko Šalaške 13.01.2017
Planinsko društvo K2 deluje že od leta 2012 in šteje 120 članov. Njihov glavni namen je medgeneracijsko združevanje s poudarkom na aktivnem preživljanju prostega časa otrok in družine. Vsako leto organizirajo plezalni tabor, športno plezalno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem