Arhiv novic 26.01.2017

Življenjska pot in vloga dr. Franceta Bučarja pri nastajanju samostojne slovenske države v knjigi dr. Rosvite Pesek: Bučar

Domžalec 26.01.2017
Zgodovinarka in novinarka dr. Rosvita Pesek, voditeljica Odmevov na Televiziji Slovenija, je v svoji tretji knjigi Bučar, orisala življenjsko pot in vlogo dr. Franceta Bučarja pri nastajanju samostojne slovenske države. Knjiga, ki obsega več kot 600… »

Matjažu Marinšku nov petletni mandat na čelu NK Kalcer Radomlje

Domžalec 26.01.2017
V soboto, 21. januarja 2017 je s pričetkom ob 18. uri, v prostorih Kulturnega doma Radomlje, potekal občni zbor NK Kalcer Radomlje, ki je bil obenem tudi volilna skupščina. Predsednik kluba, Matjaž Marinšek, kateremu se je iztekal že drugi petletni… »

Za slovo od Lige prvakov poraz Helios Sunsev proti Nymburku

Domžalec 26.01.2017
Helios Suns se od nastopov v premierni sezoni Lige prvakov poslavljajo s porazom. Na zadnji tekmi so morali priznati premoč serijskemu češkemu prvaku ČEZ Nymburku, ki je bil boljši s 67:57. Domžalčani tekmovanje zaključujejo z izkupičkom 2-12 in… »

Uči se v Domžalah, osvaja svetovni operni vrh

Domžalec 26.01.2017
Prejšnji teden je v španski Barceloni potekalo eno največjih tekmovanj opernih pevcev na svetu: Francisco Vinas, kjer je izjemen uspeh dosegel tudi slovenski kontratenor Žiga Lakner, ki je sicer iz Idrije, a se večkrat na teden vozi v Domžale na ure… »

IFFR live @ Mestni kino Domžale

Domžalec 26.01.2017
V petek se v Mestnem kinu Domžale vključujemo v dogajanje največjega filmskega festivala na svetu, ki se te dni pričenja v Rotterdamu. Hkrati s festivalskim občinstvom in gledalci v več kot 45 kinodvoranah po celi Evropi, se bomo v Domžalah usedli… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem