Arhiv novic 03.02.2017

Nanine karikature: Angela Merkel

Domžalec 03.02.2017
Vsak petek v naši novi Rubriki Nanine karikature objavljamo po eno novo portretno karikaturo domačih in tujih politikov, estradnikov …, ki nastajajo izpod rok karikaturistke Nane Guberinič iz Domžal. Prejšnji petek smo objavili portretno karikaturo… »

Po požaru sistem prodaje vstopnic na Veliko planino usposobljen

Domžalec 03.02.2017
Pred dnevi je požar zajel in popolnoma uničil gostilno Pod žičnico pri spodnji postaji nihalke. V požaru je bil uničen tudi sistem za prodajo kart, zato nihalka razen v izjemnih primerih ni obratovala. Iz družbe Velika planina do.o. pa so danes… »

Poigravanje s številkami in štetjem ali kako približati matematiko otrokom: Zvezde in makova zrna

Domžalec 03.02.2017
Koliko v Sloveniji poznamo ukrajinsko književnost? Kako se povezujeta literatura in naravoslovje? Zakaj je matematika pomembna? Kako otrokom približati naravoslovje? Kako matematiko uvesti v družinsko življenje? O tem se je s prevajalko in lektorico… »

Jan Repas v Domžalah do 2021!

Domžalec 03.02.2017
Nogometni klub Domžale še naprej vestno deluje po zastavljeni strategiji, ki v ospredje postavlja doma vzgojene nogometaše. Po Gabru Dobrovoljcu, ki je pred kratkim podpisal pogodbo do leta 2020 in Alenu Ožboltu, ki je zvestobo Domžalam obljubil še… »

Medobčinski otroški parlament na OŠ Mengeš: Kdo sem in kakšen človek želim postati? Kakšno prihodnost si želimo?

Domžalec 03.02.2017
Letos poteka že 27. Otroški parlament na temo Otroci in načrtovanje prihodnosti. Gostiteljica letošnjega medobčinskega otroškega parlamenta Zveze prijateljev mladine Domžale je bila v petek, 3. februarja 2017 Osnovna šola Mengeš, kjer so se s… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem