Arhiv novic 07.02.2017

RAZKRIVAMO: V Slovenijo prihaja ameriški predsednik Donald Trump s prvo damo Melanio

Domžalec 07.02.2017
Prav ste prebrali v naslovu. Novi ameriški predsednik Donald Trump in prva dama Melania, sta si za prvi obisk na tujem izbrala Slovenijo. Marsikdo je zagotovo takoj pomislil, da se podajata v Sevnico, rojstni kraj prve dame. Vendar Sevnica ne bo njuna… »

Druga zmaga Helios Suns proti Sixtu Primorski za polfinale Pokala Sixt Alpe Adria

Domžalec 07.02.2017
Domžalski košarkarji so na drugi četrtfinalni tekmi Pokala Sixt Alpe Adria še drugič premagali Sixt Primorsko in se s tem uvrstili v polfinale tega srednjeevropskega tekmovanja (61:50). Tomaž Bolčina je bil tisti, ki je Helios Suns v uvodu druge… »

Kamniški plavalci z izjemnimi dosežki zaključujejo zimsko plavalno sezono

Domžalec 07.02.2017
Jernej Prebil z naslovom državnega prvaka na 100m prosto, Živa Dobrovoljc in Eva Bende državni podprvakinji, uspešni tudi ostali plavalci Plavalnega kluba Calcit Kamnik Plavalci Plavalnega kluba Kamnik so na državnih prvenstvih uspešno zaključili… »

ArtEko na obisku v Domžalah

Domžalec 07.02.2017
ArtEko je likovna manifestacija, ki si predvsem prizadeva postati shajališče za umetnike, ki jim ni vseeno za usodo našega planeta in nas samih. Ideja o druženju mednarodnih likovnih ustvarjalcev z motom ekologije, predstavlja nadaljevanje večletnega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem