Arhiv novic 15.02.2017

Poraz Helios Suns na prvi četrtfinalni tekmi pokala Spar

Domžalec 15.02.2017
Košarkarji Helios Suns so na prvi četrtfinalni tekmi Pokala Spar s 70:87 izgubili proti Unionu Olimpiji. Povratna tekma bo danes ob 18.00 v Domžalah, vstop na tekmo pa je brezplačen! Razplet tekme je bil podoben tisti minuli teden v Ligi Nova KBM, ki… »

Mali orli iz OŠ Venclja Perka na Mini Planici naredili svoje prve smučarske mini polete

Domžalec 15.02.2017
Smučarski skoki so v Sloveniji že od nekdaj eden najbolj priljubljenih športov, v zadnjih letih pa se zaradi izjemnih uspehov naših orlov, s tem športom spogledujejo številni mladi nadobudneži. Da je temu res tako, pove že veliko to, da se v… »

Domžalčan Anže Lanišek na olimpijski skakalnici tik pod zmagovalnim odrom

Domžalec 15.02.2017
Danes je na skakalnici v Pjongčangu v Južni Koreji, kjer bodo prihodnje leto potekale olimpijske igre, potekal svetovni pokal v smučarskih skokih, kjer je Domžalčan Anže Lanišek, član smučarskega kluba Mengeš, osvojil 4. mesto, s čimer je… »

VANDALIZEM: »Ljubiteljski« vrtnarji so se letos že tretjič lotili cvetličarne na Viru

Domžalec 15.02.2017
Poznamo dve skupini ljubiteljskih vrtičkarjev. V prvo skupino spadajo tisti, ki s srcem in ljubeznijo obdelajo svoj košček zemlje, okolico hiš… Obdelani vrtovi, urejene okolice hiš, cvetlice na okenskih policah in balkonih … je vedno v ponos… »

Na Viru oživljali moškega, ki je doživel srčni zastoj. Pri prenosu iz stanovanja morali uporabiti gasilsko avtolestev

Domžalec 15.02.2017
Poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale so danes nekaj po 17.30 uri v stanovanjskih hiši na Bukovčevi ulici na Viru pri Domžalah nudili pomoč reševalcem NMP ZD Domžale pri oživljanju moškega, ki se je zgrudil, saj je doživel… »

Sprehod od Domžal do Doba po novi pešpoti ob Rači

Domžalec 15.02.2017
Po dolgem času brezčasne sivine je bil za te dni končno napovedano sončno vreme, kar se že vsi neskončno veselimo. D vitamin se bo ustvarjal v potokih in nam krepil okrnjen imunski sistem. Zato se je Domžalec podal na sprehod po novi pešpoti ob… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem