Arhiv novic 16.02.2017

Andrej Hauptman je novi selektor članske cestne kolesarske reprezentance

Domžalec 16.02.2017
Domžalčan Andrej Hauptman je novi selektor slovenske članske kolesarske reprezentance. Dobitnik brona s svetovnega prvenstva 2001 je na tem mestu zamenjal Gorazda Štanglja. S svojim delovanjem je Hauptman pokazal, da ni bil samo odličen kolesar… »

Pripovedovalski večer z Boštjanom Napotnikom – Izvirne pravljice v remiksu z aktualno popkulturo

Domžalec 16.02.2017
Opremljen z izkušnjami radijskega voditelja, gledališkega improvizatorja in ljubitelja govorjene besede v hiphop muziki, je Boštjan Napotnik razvil prepoznaven pripovedovalski slog, pri katerem od originalne pravljice običajno pusti nedotaknjeno le… »

Policisti na hišni preiskavi pri 68-letnemu Domžalčanu zasegli pištolo in naboje!

Domžalec 16.02.2017
V preteklem tednu so domžalski policisti na podlagi odredbe Okrajnega sodišča opravili hišno preiskavo pri 68-letnemu kršitelju zaradi suma posesti orožja. Policisti so namreč pred tem intervenirali zaradi prijave kršitve javnega reda in miru v… »

Za Domžalčane konec nastopov v Pokalu Spar

Domžalec 16.02.2017
Union Olimpija je bila po zmagi na prvi tekmi četrtfinala Pokala Spar (87:70) boljša tudi v gosteh (68:63) in tako napreduje na finalni turnir tega tekmovanja, ki ga bodo ta vikend gostile Domžale. Uvodna četrtina ni obetala nič dobrega, saj so… »

Kam naprej? Kam po srednji?

Domžalec 16.02.2017
Se tudi po informativnih dnevih ne moreš odločiti, kje nadaljevati študij? Imaš nešteto vprašanj, ki bi jih rad zastavil študentom? Odgovore na ta vprašanja dobiš v Centru za mlade Domžale, kjer v sredo, 22. februarja, ob 18. uri pripravljajo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem