Arhiv novic 26.02.2017

Za pravi otroški ŽIV-ŽAV v Pustni deželi Vir poskrbel slavni Ribič Pepe

Domžalec 26.02.2017
Pa je težko pričakovani pust prišel tudi v Pustno deželo Vir, kjer se je včeraj začelo dogajati na polno. Najprej so na vrsto prišli otroci, saj so popoldan za njih pod velikim šotorom, ki je pokal po šivih, pripravili otroški ŽIV-ŽAV. Na… »

Zmagovalni filmi 11. festivala gorniškega filma v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 26.02.2017
V teh dneh v izbranih slovenskih izbranih kinodvoranah poteka 11. mednarodni festival gorniškega filma. Letos se je na festivalu predstavilo 44 filmov o gorskih športih, naravi, avanturi in o gorski kulturi, seveda znova tudi s slovenskimi filmi in na… »

V času zimskih počitnic se bo v Zavodu 1-2-3 dogajalo

Domžalec 26.02.2017
Med zimskimi počitnicami se bodo otroci v dopoldanskem času v Zavodu 1-2-3 družili med kockami in s kockami. V popoldanskem času pa bodo potekale delavnice MALE ROBOTIKE in ROBOTIKE. V sredo, 1. marca 2017, pripravljamo LEGO ZABAVO, ki bo BREZPLAČNA… »

V Pustni deželi Vir je bilo najbolj NOOROO in najbolj ognjeno pustno rajanje v deželi Kranjski

Domžalec 26.02.2017
Veliki prireditveni šotor v Pustni deželi Vir, ki se na nahaja v pustnem športnem parku, je včeraj dvakrat pokal po šivih. Najprej so ga popoldne zasedle male maškare, saj je v njem potekal otroški Živ-Žav z Ribičem Pepetom, zvečer pa so na… »

FOTO/VIDEO: Pustni karneval na Viru je bil tudi letos prava paša za oči

Domžalec 26.02.2017
Pravo pomladanske vreme s sončnimi žarki je oblilo današnjo nedeljo in zdi se, da se je zima dodobra prestrašila pusta in njegovih norčij, zato se je raje skrila, da jih ne bi po hrbtu dobila. Pustni čas je čas za norčije in preganjanje zime. Tega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem