Arhiv novic 01.03.2017

FOTO/VIDEO: Kmetijo na Homcu zajeli plameni

Domžalec 01.03.2017
Malo pred 23. uro zvečer je požar zajel kmetijsko-gospodarsko poslopje na Bolkovi ulici 11a na Homcu. Z ognjem so se spopadli poklicni gasilci CZR Domžale, gasilci PGD Homec, PGD Radomlje in PGD Rova, ki so požar hitro pogasili in lokalizirali ter… »

Skakalni praznik na Gori uspel več kot odlično

Domžalec 01.03.2017
Skoki na Gori 2017 so uspeli. Člani Društva skakalni komite Gora smo kljub prestavitvi termina tekmovanja prireditev izpeljali zelo uspešno. Naročili smo lepo vreme in uspeh za prijetno nedeljsko popoldne je bil zagotovljen. Zbralo se je 41… »

Z vozilom zapeljal na nasprotni vozni pas, trčil v drog javne razsvetljave in pristal na bližnjem parkirišču

Domžalec 01.03.2017
Dnevna izmena poklicnih gasilcev Centra za zaščito in reševanje, ki jo vodi Matjaž Hribar, je zgodaj popoldan v manj kot uri, posredovala na dveh intervencijah. Ob 12. uri so bili pozvani na prometno nesrečo, ki se je pripetila na Krumperški cesti v… »

Svetovni dan civilne zaščite – 1. marec

Domžalec 01.03.2017
Generalna skupščina OZN je leta 1990 1. marec razglasila za svetovni dan civilne zaščite. Namen zaznamovanja svetovnega dneva Civilne zaščite je ta, da bi v javnosti krepiti zavest o ogroženosti pred naravnimi in drugimi nesrečami. Hkrati naj bi… »

Na Viru so se z žalnimi slovesnostmi poslovili od pusta. Kdo bo tolažil užaloščeno vdovo?

Domžalec 01.03.2017
Tudi letošnji, marsikje precej podaljšan pustni teden, se je končal brez hujših pretresov. Morda je postregel s kakšnim novim rekordom, vendar so se tudi najmogočnejši rogovileži pred pepelnično sredo simbolno, marsikje pa tudi zares, spremenili… »

Zaradi rekonstrukcije Mlinarske brvi POPOLNA ZAPORA javne poti Radomlje – Homec

Domžalec 01.03.2017
Občina Domžale obvešča o popolno zapori in delih na Mlinarski brvi preko Kamniške Bistrice med Radomljami in Homcem. Omenjeno brv bo Občina Domžale prenovila oziroma ponovno zgradila. Je pa že pred samo prenovo ta brv dobila novo ime – Mlinarska… »

Zamaskiran moški z nožem oropal bencinski servis OMV v Komendi

Domžalec 01.03.2017
Včeraj nekaj po 22. uri je neznani maskirani moški vstopil v bencinski servis OMV v Komendi in od prodajalke zahteval gotovino. Da misli resno je svojo zahtevo podkrepil z nožem. Neznani storilec si je sam postregel z denarjem iz blagajne, nato pa ga… »

PUST, PUST, OKROGLIH UST. ČAS, KO ŠEME PREVZAMEJO OBLAST!

Savinjsko Šalaške 01.03.2017
Poseben čas v letu, ko ulice zapolnijo sprevodi maškar in z njimi veselje, rajanje in norčije, je čas priprav na pomlad in preganjanja zime. Je pustni čas. Staro izročilo pravi, da pustne šeme s svojim obiskom prinašajo srečo in dobro letino… »

DOBER DAN SAVINJSKO- ŠALEŠKA!

Savinjsko Šalaške 01.03.2017
PO POTEH PREMOGOVNIŠTVA, ENERGETIKE, HMELJARSTVA IN TURIZMA S 1. marcem je s svojim delovanjem pričel portal Savinjsko- Šaleške novice.si. Portal je namenjen bralcem vseh starosti in vseh regij Slovenije. S svojimi objavami želimo obveščati širšo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem