Arhiv novic 03.03.2017

Nanine karikature: Judi Dench

Domžalec 03.03.2017
Prišel je petek in z njim tudi nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine Karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili portretno karikaturo znanega slovenskega radijskega voditelja bosanskega… »

Po požaru kmetije na Homcu še nesreča: Med deli na zgorelem ostrešju omahnil v globino

Domžalec 03.03.2017
Po hudem požaru, ki je v sredo v poznih večernih urah zajel kmetijsko-gospodarski objekt na Homcu, v katerem je nastala velika materialna škoda, saj je bilo uničenega polovico objekta vključno s kmetijskimi stroji in mehanizacijo ter balami sena, so… »

V Domžale se je vrnil Ribič, zato ponovno diši po okusnih morskih dobrotah!

Domžalec 03.03.2017
Da se zima zares poslavlja iz naših krajev, veliko pove že to, da se je danes po nekajmesečnih zimskih počitnicah na domžalsko tržnico vrnil Ribič iz Izole, ki bo tako kot je že običaj zadnja leta, ob petkih in sobotah poskrbel, da bo na… »

Beer Bulli – najbolj seksi kombi v državi bo kmalu razveseljeval pivoljubce s hmeljevim veseljem

Domžalec 03.03.2017
»Skupaj smo ga našli, skupaj rešili iz objema narave, sedaj bi ga radi obnovili. Skupaj! Kultni kombi iz leta '61, ki je zadnjih trideset let ležal zapuščen v rečni strugi si zasluži vrnitev nazaj na cesto. Z novo misijo – s pivom odžejati vse… »

Domžalski diabetiki so se zbrali na Občnem zboru Društva diabetikov Domžale

Domžalec 03.03.2017
Društvo diabetikov Domžale, ki je preteklo leto obeležilo 30-letnico delovanja, vključuje okrog 460 članic in članov iz občin Domžale, Trzin, Mengeš, Lukovica in Moravče. V vseh teh letih delovanja v društvu skrbijo za ozaveščanje… »

V VELENJU KMALU DO RAZŠIRJENE POSLOVNE CONE STARA VAS

Savinjsko Šalaške 03.03.2017
Temelj gospodarstva v Velenju predstavljata dva večja gospodarska sistema, Premogovnik Velenje d.d. in Gorenje d.d. Poleg omenjenih podjetij je potrebno izpostaviti, da ima Velenje tudi izredno uspešna srednje velika in mala podjetja, ki prav tako… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem