Arhiv novic 08.03.2017

Prejemniki državnih priznanj Civilne zaščite iz Občine Domžale

Domžalec 08.03.2017
V torek, 7. marca 2017, je v Medvodah potekala slavnostna prireditev, ki jo je ob svetovnem dnevu civilne zaščite organizirala Uprava za zaščito in reševanje izpostava Ljubljana, na kateri so podelili državna priznanja. Letos smo v naši občini… »

Pozor! Po Domžalah dve ženski pod pretvezo zbirata denar. Ne nasedajte!

Domžalec 08.03.2017
Po Domžalah danes ženski ustavljata mimoidoče in zbirata prostovoljne prispevke za dobrodelno organizacijo. Po naših informacijah naj bi zbirali denar za Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije, pri tem dajeta mimoidočim v podpis obrazec, ki… »

Na Pšati prišlo do dimniškega požara

Domžalec 08.03.2017
Danes dobrih dvajset minut pred 19. uro zvečer je v stanovanjski hiši v naselju Pšata prišlo do dimniškega požara. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale in gasilci PGD Pšata-Dragomelj. Vodja… »

Člansko pasovno državno prvenstvo v judu

Domžalec 08.03.2017
Katarina in Tina postali pasovni državni prvakinji V nedeljo, 5. marca 2017, se je v dvorani Bonifika v Kopru odvijalo pasovno državno prvenstvo v judu. Judo klub Komenda sta zastopali mlajši članici Katarina Kumer in Tina Vavpetič, ki sta blesteli… »

Odprtje razstave 6. likovnega natečaja: Portret

Domžalec 08.03.2017
V Menačenkovi domačiji v Domžalah je v torek, 7. marca 2017, potekalo odprtje razstave del, ki so nastala na 6. likovnem natečaju, ki so ga tokrat posvetili portretu kot enemu izmed osrednjih motivov likovnega ustvarjanja. Na odprtju razstave, ki je… »

Gorniški večer z Miro Ažman: Zdrave gore

Domžalec 08.03.2017
V Knjižnici Domžale je v torek, 7. marca 2017, potekal Lumarjev Gorniški večer, že sedeminšestdeseti po vrsti in tudi zadnji v spomladanskem delu. Z gostjo Miro Ažman, zdravnico in gorsko reševalko, so se pogovarjali o zdravih gorah. Mira Ažman… »

Selekciji U13 in U15 NK Roltek Dob gostovali na Reki

Domžalec 08.03.2017
Kot smo napovedovali posebno nedeljo, je to tudi bila, saj smo se vsi skupaj odlično počutili že zjutraj, pred odhodom na zanimivo mednarodno gostovanje. Cilj? Mesto Reka, stadion Rujevica in srečanje z HNK Rijeka. Nogometaši U13 NK Roltek Dob so se… »

DRAGE DAME, ISKRENE ČESTITKE!

Savinjsko Šalaške 08.03.2017
Ženska je močna, pametna, zvita. Je strastna, pogumna, velikodušna. Je lepa. (pozitivne misli) Na današnji dan obeležujemo mednarodni praznik žensk, ki ga v številnih državah vsako leto praznujemo 8. marca. Dan žena je praznik ekonomske… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem