Arhiv novic 11.03.2017

»V pripravljenosti dan in noč, v službi ljudstva – na pomoč!« – Skupščina Gasilske zveze Domžale

Domžalec 11.03.2017
Delegati prostovoljnih, industrijskih gasilskih društev in poklicne gasilske enote CZR Domžale, so se v petek, 10. marca 2017, zbrali na redni letni Skupščini Gasilske zveze Domžale, ki že tradicionalno poteka v dvorani gasilskega doma na Žejah pri… »

Na območju SPB-1 v Domžalah bodo uvedli parkirni režim z zapornicami

Domžalec 11.03.2017
V kratkem prihaja na območju stanovanjsko-poslovnega objekta SPB-1 v Domžalah do uvedbe novega prometnega režima na področju parkiranja vozil. Kmalu namreč ne bo mogel več vsak parkirati v kletni garažni hiši in na parkirišču ob Masljevi ulici… »

Gregorjevo pri podžupanji mag. Renati Kosec

Domžalec 11.03.2017
V nedeljo, 12. marca, bomo praznovali Gregorjevo. Na Občini Domžale smo s praznovanjem pričeli že prej, saj so nas včeraj obiskali vrtčevski otroci, ki so prišli okrasit pisarno podžupanje mag. Renate Kosec. Podžupanja mag. Renata Kosec je… »

Nevidni sovražnik v Zgornji Javoršici pri Moravčah: Moški se je zastrupil z ogljikovim monoksidom

Domžalec 11.03.2017
Danes malo pred 15. uro popoldan so domžalski reševalci v Zgornji Javoršici, občina Moravče, pri obisku bolnika ugotovili, da se ta zastrupil z ogljikovim monoksidom. Na kraju so poleg reševalcev NMP ZD Domžale posredovali tudi poklicni gasilci CZR… »

SPREJET NOV TOBAČNI ZAKON

Savinjsko Šalaške 11.03.2017
V Državnem zboru je bil 15. februarja 2017 z 61 glasovi za in nobenemu proti sprejet zakon o omejevanju uporabe tobačnih in povezanih izdelkov. Zakon naj bi prinesel dokazano učinkovite ukrepe v boju proti kajenju, v veljavo pa je stopil z današnjim… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem