Arhiv novic 16.03.2017

Miške na Občini Domžale

Domžalec 16.03.2017
Danes, 16. marca, so si miške iz Krtine (enota Mavrica, vrtec Urša) ogledale predstavo Mojca Pokrajculja v Kulturni dom Franca Bernika Domžale. Preden so se vrnile domov, pa so miške obiskale še Občino Domžale, kjer jih je sprejela podžupanja mag… »

Plakat miru: Praznujemo mir – »Vsi ljudje imamo svoje mnenje, a imamo skupen cilj: Vsi si želimo mir«

Domžalec 16.03.2017
V organizaciji Lions kluba Domžale, Likovnega društva Vere Terstenjak in Knjižnice Domžale je v sredo, 15. marca 2017, v prostorih domžalske knjižnice potekalo odprtje razstave Praznujemo mir, ki so jo pripravili učenci Likovnega društva Vera… »

Znani so prejemniki priznanj Občine Domžale v letu 2017

Domžalec 16.03.2017
Domžalske svetnice in svetniki so se danes zbrali na 19. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri so obravnavali osem točk dnevnega reda. Ker se bliža mesec april, ko bo Občina Domžale praznovala, so na seji obravnavali in sprejeli… »

Na Ihanski cesti v Zaborštu trčila osebno vozilo in kolesarka, ki je v nesreči utrpela poškodbe

Domžalec 16.03.2017
V Zaborštu pri Domžalah je danes malo pred 12. uro prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena kolesarka in osebno vozilo. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, reševalci NMP ZD Domžale in policisti PP… »

OBČINA ŠMARTNO OB PAKI NADALJUJE Z OBNOVO KOMUNALNE INFRASTRUKTURE V SAMEM CENTRU MESTA

Savinjsko Šalaške 16.03.2017
Po tem, ko se je v lanskem letu izvedla I. faza rekonstrukcije komunalnih vodov, v sklopu katere so bili obnovljeni vodovod, kanalizacija za odpadne komunalne vode in kanalizacija za padavinske vode ter vozišče, se letos nadaljuje izvedba II. in III… »

IMPROVIZACIJSKA PREDSTAVA “PISMA MAMI”

Savinjsko Šalaške 16.03.2017
Mladinski center Šmartno ob Paki poklanja ob materinskem dnevu, 25. marca ob 19. uri, vsem mamicam, ženskam, puncam, mladim, starim, srednjim, tudi moškim, improvizacijsko predstavo “PISMA MAMI”. V njej tri izkušene improvizatorke raziskujejo in… »

BREZPLAČNA PREDSTAVITEV JOGE OBRAZA

Savinjsko Šalaške 16.03.2017
V mesecu marcu smo za nežnejši spol pripravili ekskluzivno, brezplačno delavnico s predstavitvijo joge obraza. Ta bo potekala v petek, 24. marca ob 17.30. uri, v Mladinskem centru Šmartno ob Paki. Za predstavitev ne potrebujete ničesar posebnega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem