Arhiv novic 17.03.2017

Na Kolodvorski cesti v Domžalah trčila osebno vozilo in kolesar, ki je v nesreči utrpel poškodbe

Domžalec 17.03.2017
Danes nekaj minut pred 10. uro dopoldan je v križišču Ljubljanske in Kolodvorske ceste v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in kolesar, ki je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev NMP ZD… »

Letne pnevmatike DA ali NE?

Domžalec 17.03.2017
Z usmeritvijo izdelovalcev pnevmatik se je meja med zimsko in letno pnevmatiko v zadnjih 15 letih razvoja izjemno razšla. Zaradi uporabe različnih zmesi in profilov dosegajo letne pnevmatike v toplejših pogojih boljše rezultate. Seveda so znamke, ki… »

Alzheimer caffe – Sanja Lončar: Naravne rešitve za ohranjanje možganov in živčevja, tudi v starosti

Domžalec 17.03.2017
Kaj načenja naše možgane? Zakaj smo priča epidemičnem razmahu degenerativnih bolezni živčevja? Kako propad lahko preprečimo, ustavimo ali celo zdravimo? S katerimi rastlinami si lahko pomagamo? Naši predniki so poznali koristi rastlinskih moči v… »

Športni park Radomlje med vikendom v znamenju UKI CUP 2017

Domžalec 17.03.2017
Jutri bo šlo na UKI CUP-u 2017 že na polno. Med seboj se bodo v prvem delu letošnjega dvodnevnega turnirja merile ekipe deklic U11 in deklet U15, v nedeljo pa ekipe deklic U9 in U13. V Športnem parku Radomlje pričakujemo ogromno število igralk… »

Odprtje razstave Jurija Kalana v Galeriji Domžale: Naše življenje

Domžalec 17.03.2017
V Galeriji Domžale je bilo v četrtek, 16. marca 2017, odprtje razstave slikarja Jurija Kalana, ki jo je umetnik poimenoval Naše življenje, saj skozi njegove slike, ki nas pritegnejo, še predno jih dobro pogledamo, skozi motive in podobe vstopamo v… »

Najboukše prešvercano z glasbeno skupino Kontrabant

Domžalec 17.03.2017
"Vera Kontrabanta sta veselje in radoživost, ki ju prenašamo med ljudi. Zasedba je doživela mnoge spremembe, a vsi, ki so kadarkoli igrali s Kontrabantom, so dobri ljudje in zanesenjaški glasbeniki. Vsak je dal svoj pečat. Vesel sem, da sva v zasedbi… »

SMILJAN ROZMAN, PISATELJ, KI JE BOBNAL IN SLIKAL

Savinjsko Šalaške 17.03.2017
V Šoštanju je v Mestni knjižnici v sredo, 15. 3. 2017, potekala razstava del znanega mladinskega pisatelja, dramatika, slikarja, scenarista in igralca, Smiljana Rozmana. Razstava z naslovom Smiljan Rozman, pisatelj, ki bobna in slika, je potekala v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem