Arhiv novic 18.03.2017

Večer družabne igre Dixit v Placu za mlade

Domžalec 18.03.2017
Čeprav zunaj sije že toplo sonce, so dnevi še vedno kratki in ko se stemni, se lahko zatečeš v Plac za mlade. Tam Center za mlade Domžale pripravlja večer družabne igre Dixit. Gre za igro s kartami, ki te s svojimi živo pisanimi ilustracijami… »

Mengeški gasilci reševali jazbeca

Domžalec 18.03.2017
Danes dopoldan je občanka preko Regijskega centra za obveščanje (112) obvestila gasilce PGD Mengeš, da je v razbremenilniku Pšate opazila jazbeca, ki ni mogel prilesti iz vode. Štirje gasilce PGD Mengeš so se z gasilskim vozilom podali na kraj… »

Na Cankarjevi ulici v Domžalah med vožnjo zagorelo osebno vozilo

Domžalec 18.03.2017
Malo po 20.30 uri zvečer so poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale posredovali na Cankarjevi ulici v Domžalah, saj je tam zagorelo osebno vozilo znamke Renault Clio. Vodja nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale Matjaž… »

Na Občinskem tekmovanju v košarki za mlajše deklice zmagala ekipa OŠ Trzin

Domžalec 18.03.2017
Tudi letos smo skupaj z Zavodom za šport in rekreacijo Domžale organizirali Občinsko tekmovanje v košarki za mlajše deklice, na katerem je nastopalo 6 šol od tega kar 4 šole, ki delujejo pod okriljem ŽKD LEDITA. Tekmovanje je potekalo po osnovnih… »

Obiskovalce domžalskega tržnega prostora dražili z dobrotami Slovenije

Domžalec 18.03.2017
Pa so se ponovno začele prireditve Dobrodošli v Domžalah. Danes v soboto, 18. marca 2017, so brbončice obiskovalcem domžalskega tržnega prostora dražile dobrote, ki so jih ponujali ponudniki iz različnih koncev Slovenije. Vonj dobrot iz… »

REGRAT KOT ŽIVILO IN ZDRAVILO

Savinjsko Šalaške 18.03.2017
Sezona nabiranja izjemno okusnega in zdravega živila, ki popestri vaš jedilnik, se je v marcu že pričela. Regrat je zelo hranilna rastlina, njegovi listi in korenine so bogat vir vitaminov in rudnin. S svojimi diuretičnimi lastnostmi grenčine… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem