Arhiv novic 23.03.2017

8. dobrodelni koncert Uresničimo sanje

Domžalec 23.03.2017
Večmesečni trud gospoda Simona Zormana z organizacijo dobrodelnega koncerta je bil v soboto, 4. marca, ob 19. uri v telovadnici Osnovne šole Toma Brejca povrnjen. Kljub dežju se ga je udeležilo veliko ljudi, ki imajo radi glasbo in čut za… »

UKI Cup 2017 skozi oči trenerk in trenerjev ŽNK Radomlje

Domžalec 23.03.2017
V spodnjem članku vam predstavljamo videnje UKI Cup-a s strani trenerk ŽNK Radomlje. Za spletno stran so spregovorile Sara Vidmar, Marika Prošek in Manca Jereb. Manca Jereb, trenerka ekipe U15 (s pomočnico Karmen Ulbin), nam je sprva pojasnila svoje… »

REPORTAŽA: Akcija zbiranja in odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov je več kot dobrodošla

Domžalec 23.03.2017
V teh dneh na območju občin Domžale, Trzin, Mengeš, Lukovica in Moravče poteka spomladanska akcija zbiranja in odvoza kosovnih in nevarnih odpadkov. Akcija, ki jo dvakrat na leto izvaja Javno komunalno podjetje Prodnik, je več kot dobrodošla za… »

Galerija na potepu: Kipar Dušan Tršar in zbirke Galerije Božidarja Jakca

Domžalec 23.03.2017
Zadnji potep Galerije Domžale v letošnji sezoni nas bo v soboto, 8. aprila 2017, popeljal v Kostanjevico na Krki, eno najslikovitejših dolenjskih mest, z bogatimi likovnimi zbirkami in predvsem retrospektivno razstavo kiparja Dušana Tršarja. Razstava… »

Gaja Hribar in Gaja Šalamun iz Kluba borilnih veščin Domžale blesteli na državnem prvenstvu

Domžalec 23.03.2017
Minulo soboto je v Zagorju ob Savi potekalo državno prvenstvo v kickboxingu v treh t.i. tatami disciplinah kickboxinga: point-fighting, light-contact in kick-light. Državno prvenstvo, ki je potekalo za vse starostne kategorije, so se udeležili tudi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem