Arhiv novic 02.04.2017

Kuhna na plac je ponovno odprla svoj lonec

Domžalec 02.04.2017
Na domžalskem tržnem prostoru je v soboto, 1. aprila 2017, ponovno svoj lonec odprla Kuhna na plac, ki je obiskovalcem od blizu in daleč ponudila kulinarične dobrote. Na račun so prišli tako ljubitelji burgerjev, jedi na žlico, gurmani… »

V Menačenkovi domačiji so izdelovali cvetnonedeljske butarice

Domžalec 02.04.2017
Cvetna nedelja, imenovana tudi kot oljčna nedelja, je krščanski praznik v spomin Jezusovega slovesnega prihoda v Jeruzalem. Tradicija izdelovanja butaric oziroma v šope povezano zelenje se je ohranilo vse do danes. Slovenija je pri tem nekaj… »

POHVALNO: Številne pridne roke poskrbele za čistejšo in lepšo občino Domžale!

Domžalec 02.04.2017
Narava se je prebudila in z njo tudi ljudje, predvsem tisti, ki so ta vikend z udeležbo na čistilni akciji Očistimo Domžale 2017, prispevali svoj delček k čistejši in lepši občini Domžale. Letos občinska čistilna akcija Očistimo Domžale 2017… »

Rok Kuplenik je kapituliral

Domžalec 02.04.2017
Druščina prijateljev je včeraj spremljala Roka Kuplenika po naporni poti, ki je bila zanj zagotovo manj naporna od tiste poti, ki ga še čaka v prihodnosti. Je namreč kapituliral, saj bo čez tri tedne s svojo izbranko Tamaro Galjot skočil v… »

Denar za gasilce v Območni gasilski zvezi Ptuj zagotovljen

Spodnje Podravje 02.04.2017
Podpisane pogodbe z gasilci petih občin na Ptujskem Že dvajseto leto zapored so v Območni gasilski zvezi Ptuj opravili svečani podpis aneksov k pogodbam o opravljanju javne gasilske službe na območju petih občin Hajdina, Markovci, Zavrč, Cirkulane… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem