Arhiv novic 10.04.2017

AtransTrek 2017 – pustolovsko pohodniški dogodek, ki ga ne smete zamuditi

Domžalec 10.04.2017
Športno društvo Atrans s Trojan bo 22. aprila 2017, tretjič zapored organiziralo športni dogodek za vse tiste, ki uživate v naravi in v sebi skrivate tudi kanček pustolovskega duha. Tokrat boste imeli priložnost spoznati Čemšeniško planino in… »

Pografitirajmo Plac za mlade

Domžalec 10.04.2017
V Domžalah je v sprejemanju Strategija za mlade. Mladi so svoje mnenje že lahko izrazili prek ankete ter dveh javnih dogodkov. In čeprav strategija še ni končana in sprejeta, se nekatere želje mladih že uresničujejo. V Centru za mlade Domžale so… »

REPORTAŽA: Aprila, ko se narava popolnoma prebudi, čebelice že pridno letajo iz cveta na cvet

Domžalec 10.04.2017
Tudi v mesecu aprilu smo se oglasili pri čebelarju Viktorju Svetlinu iz Vira pri Domžalah ter ga povprašali kaj vse počnejo čebelarji in čebele v tem mesecu, ko se narava popolnoma prebudi iz zimskega spanja, saj zacveti obilo cvetov, na katerih… »

Tebi pojem – Sakralni koncert v cerkvi sv. Jožefa na Viru

Domžalec 10.04.2017
V cerkvi svetega Jožefa na Viru so nedeljski večer, 9. aprila 2017, s svojim petjem popestrile pevke in pevci Domžalskega komornega zbora (zborovodkinja Ana Erčulj) in Komornega zbora Ave (zborovodja Marko Vatovec). Sakralni koncert, ki so ga… »

KLIK – vaš pogled na Domžale z okolico

Domžalec 10.04.2017
Na našem portalu pričenjamo z novo rubriko, ki smo jo poimenovali KLIK – vaš pogled na Domžale z okolico. Rubrika je namenjena vam dragi bralci, vašemu očesu in seveda vašemu fotografskemu objektivu, s katerim boste ujeli kakšen zanimiv utrinek… »

Domžalčani zmagovalci Nike Premier Cupa!

Domžalec 10.04.2017
Nogometaši Domžal selekcije U14 so zmagovalci Nike Premier pokala! V finalu so s 3:0 premagali Muro in se zasluženo veselili prvega mesta. Nogometaši Domžal so v letošnji sezoni Nike Premier pokala v skupinskem delu osvojili prvo mesto in si ga… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem