Arhiv novic 14.04.2017

Nič kaj postno in spokorno obnašanje: Ribiču iz Izole na domžalskem tržnem prostoru ukradli mize, klopi in senčnike

Domžalec 14.04.2017
Kljub temu, da so pred vrati velikonočni prazniki, danes je še celo veliki petek, za katerega velja strogi post in to v vseh pogledih, ne samo kar se tiče hrane, se minulo noč nič kaj postno in spokorno niso obnašali neznani storilci, ki so… »

Sfriziraj diplomo

Domžalec 14.04.2017
Imaš težave pri oblikovanju besedil v Wordu? Se ti zdi, da bi bilo urejanje seminarskih, diplomskih in drugih nalog veliko lažje, če bi znal sam urediti besedilo? Če imaš te težave, se Centru za mlade Domžale pridruži na delavnici Worda za mlade… »

Razstava FKVK Mavrica v domačiji Jakoba Aljaža

Domžalec 14.04.2017
Radomeljsko društvo Mavrica s svojo dejavnostjo sega prek občinskih meja. 11. aprila je na povabilo Kulturnega in umetniškega društva JaReM, ki deluje v občini Medvode, pripravilo razstavo Bogastvo dediščine. Na več kot petdesetih fotografijah so… »

Urbana tihožitja Vesne Čadež na ogled v Galeriji Domžale

Domžalec 14.04.2017
Na videz vsakdanji pejsaži – pa vendar so to mentalne, izmišljene, celo sanjske krajine, na zvit način umeščene pred gledalca. Notranja svetloba je izvor pozornosti, ki nas ujame nepripravljene, da bi zajeli tihost vsakdanjika v življenju njenih… »

Nanine karikature: Colin Andrew Firth

Domžalec 14.04.2017
Prišel je petek in z njim tudi nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili portretno karikaturo Domžalčana Bora Bratovža, mojstra borilnih… »

Vandalizem v Radomljah: Namesto, da bi se občanom pridružili pri jutranji telovadbi, raje povzročajo škodo

Domžalec 14.04.2017
V naše uredništvo smo prejeli fotografije Društva Šole zdravja, Skupine Radomlje, ki vsako jutro telovadi med dvema mostovoma ob reki Kamniški Bistrici v Radomljah. Prijeten prostor obdan z naravo, kjer vsako jutro poteka telovadba, radi obiskujejo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem