Arhiv novic 21.04.2017

Energy Escape Room zaprl vrata v Domžalah – začasno!

Domžalec 21.04.2017
Ekipa Energy Escape Room, ki je bila doslej poznana po dveh sobah pobega v Domžalah (Skrivnost Nikole Tesla in Recept za popoln umor), je v starem delu Kamnika, odprla dve sobi pobega s kamniško tematiko. Oživili so grofico Veroniko in se podali na… »

Nanine karikature: Aljoša Žorga

Domžalec 21.04.2017
Prišel je petek in z njim tudi nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili portretno karikaturo angleškega filmskega, televizijskega in gledališkega… »

Nogometna tekma OŠ Roje in OŠ 27. julija

Domžalec 21.04.2017
Nogomet je za marsikaterega učenca v osnovni šoli še bolj pomemben kot matematika. Tudi na OŠ Roje. Njihova nogometna ekipa se je v sredo, 19. aprila 2017, prijateljsko pomerila z ekipo OŠ 27. julija. Dvakrat 12 minut tekme na šolskem igrišču je… »

Prvomajsko kresovanje v Športnem parku Radomlje in 25-letnica ansambla Gamsi

Domžalec 21.04.2017
Še dober teden dni nas loči do tradicionalnega kresovanja v Športnem parku Radomlje, tokrat pa nas bo ponovno zabaval ansambel Gamsi. "Stari" Gamsi bodo prav s koncertom na našem kresovanju obeležili srebrno obletnico delovanja, saj so na slovenski… »

Janez Vrečar (1887-1959): Domžalski podobar in gospodarstvenik

Domžalec 21.04.2017
V Menačenkovi domačiji, ki deluje v sklopu Kulturnega doma Franca Bernika Domžale, že četrto leto pripravljajo projekt, s katerim predstavljajo domžalske ustvarjalce, ki ga obenem posvečajo praznovanju občinskega praznika. Tokrat je predstavljen… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem