Arhiv novic 24.04.2017

Otroški pevski zbori prepevali na dekanijskem srečanju v Dobu

Domžalec 24.04.2017
Cerkev sv. Martina v Dobu pri Domžalah je ozaljšana in vsa sveže okrašena od dopoldanske birme v nedeljo, 23. aprila 2017, pričakala več kot dvesto dvajset otrok in zborovodij ter spremljajočih glasbenikov, ki so se srečali na dekanijskem… »

Visoka zmaga članic ŽNK Radomlje, kadetinje morale priznati premoč Pomurju

Domžalec 24.04.2017
V 15. krogu ženske nogometne lige sta se v Velesovem pomerili ekipi Velesovega in Moje-lece.si Radomlje. Radomljanke so upravičile vlogo favoritinj in v mrežo domačink poslale pet žog. Po dvakrat sta zadeli Barbara Kralj in Ana Černelič, enkrat pa… »

Obvestilo o zapori Župančičeve ulice v Domžalah

Domžalec 24.04.2017
Z Občine Domžale vse občanke in občane obveščajo, da bodo po prvomajskih praznikih, 3. maja 2017, pričeli z deli na Župančičevi ulici v Domžalah. Obnovljeno bo vodovodno in kanalizacijsko omrežje ter izvedena rekonstrukcija ceste. Ta čas bo… »

Učenci OŠ Roje na 14. regijskih igrah MATP gorenjske regije

Domžalec 24.04.2017
Letos so se naši učenci iz posebnega programa udeležili regijskih iger MATP gorenjske regije. Tekmovanje je organizirala OŠ Helene Puhar Kranj. V kratkem kulturnem programu so se nam najprej predstavili učenci OŠ Helene Puhar Kranj s petjem pesmi… »

V Domžalah je potekal seminar za predvodnike – vodje godb v gibanju

Domžalec 24.04.2017
V telovadnici OŠ Venclja Perka Domžale je minuli vikend v organizaciji Zveze slovenskih godb in Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti potekal seminar za predvodnike godb, ki se ga je udeležilo 17 tečajnikov iz vse Slovenije, kot demonstratorski… »

Na Kopališki cesti v Domžalah voznik osebnega vozila zbil mopedista

Domžalec 24.04.2017
Danes malo po 20.30 uri je na Kopališki cesti v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in mopedist. Slednji je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev NMP ZD Domžale prepeljan v UKC Ljubljana… »

Poklicni gasilci iz bajerja rešili labodko, ki jo je neznani storilec poškodoval med krajo njenih jajc

Domžalec 24.04.2017
Da gasilci niso samo v službi ljudstva, temveč tudi drugih živih bitij, pove današnji primer intervencije poklicnih gasilcev CZR Domžale. Okrog 15.30 ure so posredovali na bajerju, ki se nahaja ob brunarici Moto kluba Vaških Boysev v Prelogu pri… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem